Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Milosavljević: Zabjelo je sve samo ne geto kakvim ga doživljava Abazović: Ćulafić: U Ulcinju ima jedan dripac i zapade ga da bude premijer

Milosavljević: Zabjelo je sve samo ne geto kakvim ga doživljava Abazović: Ćulafić: U Ulcinju ima jedan dripac i zapade ga da bude premijer

Kandidati za poslanike sa liste “SDP - Za našu kuću” Dalibor Milosavljević i Biljana Ćulafić, oboje stanovnici Zabjela, reagovali su na današnju izjavu premijera u tehničkom mandatu Dritana Abazovića da južnokorejski državljanin Do Kvon “nije dripac ili neki narkoman sa Zabjela ili drugog dijela Crne Gore”.

Milosavljević:  Zabjelo je sve samo ne geto kakvim ga doživljava Abazović: Ćulafić: U Ulcinju ima jedan dripac i zapade ga da bude premijer Foto: SDP
Portal AnalitikaIzvor

“Stanujemo na Zabjelu, neko 30-ak, neko cijeli život – svih 50 godina. Poznajemo mnoge, i možda je do nas, ali sve fin i uljudan svijet. Sigurno da ima dripaca, ni manje ni više nego bilo gdje drugo. Eto, na primjer, u Ulcinju ima bar jedan, i zapade ga da bude premijer. Da bude jasnije, evo i objašnjenje značenja riječi dripac: imenica muškog roda, pejorativ; mladić ili dječak ružnog ponašanja; neuglađen, nepristojan, sirov” navela je Biljana Ćulafić.

“Kao rođeni Zabjelčanin, Republikanac, i stanovnik Zabjela već 31 godinu, tužan sam i razočaran. Zabjelo je sve samo ne geto kakvim ga doživljava odlazeći premijer. Pozdravlja ga ponosno Zabjelo stihovima naše pjesme: Sve splamćelo, živjelo Zabjelo!” reagovao je Dalibor Milosavljević.

Abazović: Do Kvon nije narkoman sa Zabjela, ne potcjenjujmo ga
52
Abazović: Do Kvon nije narkoman sa Zabjela, ne potcjenjujmo…
06.06.2023 13:27

 


Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Baba_neregistrovani
07.06.2023. 05:19

Dragi Zabjelčani, republikanci, sugrađani-samo iskulirajte ove što svaki dan o sebi progovore sve što o njima i znamo i vidimo. Da je vječna Crna Gora, svi njeni građani i gradovi i naše Zabjelo!

2
0
R Rukfaš_neregistrovani
07.06.2023. 04:31

Jedini Danijel Živković je pristojno momče na čelu liste.

4
0
D DUKLJA_neregistrovani
06.06.2023. 20:41

SVE PLAMĆELO,ŽIVJELO ZABJEO,GNOJU ULCINJSKI

7
0