Društvo

Miloš Marović: Kriv sam što sam sin Svetozara Marovića

Izvor

On je negirao pisanja beogradskih medija da je prijatelj Milana Kaloštrovića kome je prije nekoliko dana zapaljen 'ferari' u Beogradu.

Miloš Marović je takođe negirao navode medija da ima bilo kakve veze sa bilo kojim crnogorskim ili srpskim klanom.

Prema njegovim riječima očigledno je njegov najveći grijeh što je sin aktuelnog potpredsjednika Demokratske partije socijalista DPS. Marović je naglasio da nije u sukobu ni sa kim u Beogradu.

"Nemam veze sa obračunima u Beogradu niti poznajem te ljude. Kaloštrovića sam upoznao pet dana prije nego što su mu zapalili automobil. Nikakvih poslovnih veza nema među nama, tako da slobodno mogu reći i da se ne poznajemo. To je lako provjeriti, slobodno možete pozvati i Kaloštrovića“, rekao je Marović.

Takođe, on tvrdi da nije u sukobu ni sa kim u Beogradu.

"Moj jedini grijeh i krivica je izgleda što sam sin Svetozara Marovića“, kazao je Miloš Marović.

Beogradski mediji su objavili da je paljenje automobila Milana Kaloštrovića u centru Beograda nastavak svojevrsnog rata koji se ovih dana vodi na beogradskim ulicama u kome učestvuju dva zavađena kriminalna klana.

Sukob između dva klana, kako tvrde mediji, traje posljednjih nekoliko godina.

"Sve je počelo u Budvi, kada je Miloš Marović, koji je bio sa društvom u bašti poznatog restorana, "isprozivao” Andriju Draškovića. Pošto se u Budvi zna ko je ko, Drašković je mogao samo da napusti restoran i da priprijeti Maroviću da će mu platiti zbog ovog poniženja kad-tad. Tu prijetnju je biznismen i ostvario nekoliko mjeseci kasnije, kada je Marović doputovao u Beograd i izašao u poznati restoran „Ke pasa”. Marović je sjedio sa djevojkom kada se pojavio Andrija sa tjelohraniteljima i nasrnuo na njega. Andrija je uzeo revolver svom tjelohranitelju i prišao Marovićevom stolu. Stavio mu je pištolj na čelo i rekao: „Marš odavde! Da te više nijesam ovdje vidio”. Marović i njegova pratnja su poslušali i odmah krenuli ka Crnoj Gori“, prenose srpski mediji.

Do tada je Miloš Marović bio redovan gost beogradskih kafana i splavova, a nakon ovog incidenta, on se, barem javno, navodno, nije pojavljivao u Beogradu.

Petrovčanin Milan Kaloštrović, prema pisanju medija, trenutno se nalazi u Crnoj Gori. On je nedavno otvorio kafić u centru Beograda, a u Petrovcu se bavio prodajom nekretnina. Nakon što mu je zapaljen "ferari” u Beogradu, Kaloštrović je tvrdio da se nikome nije zamjerio i da mu je automobil najvjerovatnije greškom oštećen.

Portal Analitika