Politika

MILIĆ: Nijesam ja zatvorio vrata Frontu, već su oni odbili našu ponudu

Izvor

- Ovo je jedan od četrdesetak sastanaka koje ćemo u narednom periodu imati širom Crne Gore. Moj predlog će biti da ovog puta ne organizujemo velike promotivne skupove, nego da se direktno razgovara sa ljudima i da im se ukaže da je došlo vrijeme da se konstituiše nova vlast bez DPS-a i SDP-a – rekao je Milić novinarima nakon sastanka u Bijelom Polju.

Na pitanje da li je na sjednici bilo govora o pristupanju Demokratskom frontu, Milić je odgovorio da je većina članova Opštinskog odbora i simpatizera SNP–a u Bijelom Polju bila za samostalan izlazak na izbore.

- Nikom u Crnoj Gori ne može biti bolje ako se budemo vraćali na stare priče. Ono što je bitno jeste da treba reći ljudima da izađu na izbore, i da imaju ponudu koja je respektabilna. Ubijeđen sam da je SNP najbolja ponuda koja se nalazi u ovoj izbornoj utakmici. Što se tiče DF, oni su ti koji su odbili koncept SNP-a. Nijedna vrata nijesam zatvorio, a najmanje ću zatvoriti vrata koja mogu da obezbijede da ovaj režim padne – istakao je Milić.

Portal Analitika