Politika

Milić: Mjera uspjeha SNP-a nijesu osvojeni mandati, već rušenje vlasti

Izvor

- Mjera uspjeha po Srđanu Miliću na ovim izborima nije koliko će mandata osvojiti SNP, nego da ćemo uspjeti da promijenimo vlast i da konstituišemo novu vlast u Crnoj Gori, kazao je lider SNP-a. On je dodao da u toj partiji nijesu- ni počinjali priču oko mandata.

- Niti smo se posvađali oko toga koliko će biti mandata za jednu listu ili drugu. Ono što sam uradio nakon predloga Glavnog odbora, to je da sam predložio da se čitava lista zove Demokratski front i bez pominjanja Socijalističke narodne parije Crne Gore da u pobjedničkoj varijanti u onih 20 mandata koji pripadaju SNP-u budu svi intelektualci ili predstavnici političkih partija- naveo je lider SNP-a.

Milić je naglasio da u susret predstojećim izborima mora se raditi na tome da se poveća izlaznost birača, te da se izlaznost biračkog tijela dovede na nivo od 73-74 posto. Milić je ponovio da je jedini politički protivnik SNP-a koalicija SNP-DPS.

- Imamo znanja, volje i želje da u razgovoru sa kolegama iz ostalih opozicionih lista obezbijedimo sve da ubijedimo ljude da je njihov glas njihova moć i da se konačno u Crnoj Gori posle toliko vremena mogu desiti promjene.

Portal Analitika