Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Milatović, Borovinić-Bojović, Šaranović i Rakčević: Djelovanje DPS-a je direktno usmjereno protiv interesa Podgorice

Upozoravaju sve direktore da "dobro razmisle"

Milatović, Borovinić-Bojović, Šaranović i Rakčević: Djelovanje DPS-a je direktno usmjereno protiv interesa Podgorice

Nosioci lista na izborima u Podgorici Jakov Milatović, Jelena Borovinić Bojović, Danilo Šaranović i Luka Rakčević podnijeli su niz zahtjeva za hitnim dostavljanjem informacija od organa lokalne uprave i gradskih preduzeća, koji se tiču drastičnog uvećanja broja zaposlenih u tim organima u periodu nakon izbora.

Milatović, Borovinić-Bojović, Šaranović i Rakčević: Djelovanje DPS-a je direktno usmjereno protiv interesa Podgorice Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

Oni tvrde da je, nezakonito djelovanje predsjednika Izborne komisije Glavnog grada (IKGG) i funkcionera DPS-a Veselina Vukčevića od početka bilo samo "kupovanje vremena nelegitimnoj gradskoj upravi, kako bi nastavili sa zloupotrebom javnih resursa u partijske svrhe".

"Dok Vukovićevi izvršioci prljavih radova čine sve da spriječe jasno iskazanu izbornu volju, koja je DPS ostavila u zaostatku od čak 10 mandata u Glavnom gradu, njihovi direktori i rukovodioci u tehničkom mandatu koriste priliku i svakog dana nemilosrdno zapošljavaju na desetine i stotine ljudi, kršeći zakone i zloupotrebljavajući lokalne resurse", ukazali su nosioci izbornih lista sa oktobarskih lokalnih izbora.

Oni upozoravaju sve direktore i rukovodioce, kako kažu, odlazećeg DPS sistema da dobro razmisle prije nego li nastave sa svojim nezakonitim radnjama, jer će se u danima koji slijede detaljno češljati sva dokumentacija i o svemu informisati Specijalno državno tužilaštvo (SDT).

"Umjesto što po ko zna koji put partijske interese stavljaju ispred interesa našeg Grada, neka dobro razmisle o svom djelovanju, koje ugrožava gradske finansije i dodatno opterećuje već opterećena gradska preduzeća. Takvo djelovanje DPS-a je direktno usmjereno protiv interesa Podgorice i odmah prestanu sa takvim štetnim aktivnostima", poručili su.

slika2


Portal Analitika

Komentari (18)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Neko_neregistrovani
02.12.2022. 01:40

Hahahaha...da bi vama ostalo vise radnih mjesta koje da popunite sa vasim litijasima🤮

6
0
c cg12__neregistrovani
01.12.2022. 23:01

U pravu je ona nesreća od Joanikija,taman smo kao Ukrajina kad su nas ovi fašisti napali

5
0
B BONAPARTA_neregistrovani
01.12.2022. 21:03

KAKO STE NAKARADNI.

17
0
P Platisa_neregistrovani
01.12.2022. 19:29

Vukovic pod hitno treba da primijeni recept ovih populista i poveca plate do iznosa pucanja budzeta,da ovima ne ostane ni cent lufta,da se kite tudjim perjem(dobijaju sredjen grad na tacni,da nece imati sto da rade).i da oni primijene model, da navodno ugode narodu...Isto tako trba da napuni kancelarije da im ne ostavi ni stolicu slobodnu za nova zaposljava, jednako kao sto oni nakrcase sve kancalerije vlade,elektroprivrede,rudnika uglja...svuddje su stigli ubacise svoje..,

19
0
p partizanskiput_neregistrovani
01.12.2022. 16:59

KAKO VAZDA VRECA NADJE ZAKRPU,DOSTA JE DA IH POGLEDAS I POMISLIS DA JE NEKA SALA ILI "GRESKA "? DALEKO BILO! KAKAV JE TAJ MENTALNI SKLOP (jadan) KAD NEKO OVE MOZE DA POGLEDA A NE GLASA!@@@@@HAHAHAHAHA PG =bol.DOBROTA!@

23
0
C Cocolo_neregistrovani
01.12.2022. 16:43

Na početku greška-prijetnje.Loše ste počeli i vidim brzo kraj.Revanšizam je odraz nemoći znanja i plitkih manira.Vi da budete vlast,sretno vam bilo podgoricani koji ste ih izabrali,ulazite u mrak.

29
0
R Restro_neregistrovani
01.12.2022. 15:02

Ovo "drastično uvećanja broja zaposlenih", je vjerovali ili ne, trideset zaposlenih vozaca novih autobusa. I*****su nam, kao i na drzavnom dosli na vlast u Podgorici.

22
0
o obećanja_neregistrovani
01.12.2022. 14:59

Koji "penali" isplivaše da vode naš grad. Izabrali su ih šljegli i neznaveni očekujući da će im dati nešto u ispruženu ruku. Daće vam kao Dritanga željezarcima, radnicima Vektra Boke, bolnici Meljine, vatrogascima, da neće glasati za Temeljni ugovor itd. Da vam prevedem, dobićete od obećanoga ništa. Jedino što ste dobili eure da glasate za njih. I na tome se završava Milojkova i Milatovića briga o vama.

31
1
N Nency_neregistrovani
01.12.2022. 14:36

Jad i bijeda od ove četvorke koja se poisovijeti sa Pg.Ali,tražili ste Podgoričani,pa gledajte!

31
3
N Nk_Mne__neregistrovani
01.12.2022. 14:29

U pravu ste, posle izbora od 30.08.2020. povecan je broj zaposlenih u svim drzavnim institucijama, pa tako u EPCG imate zaposlene i kasirke i ulicare sa vanredno zavrsenom srednjom skolom, lako provjerljivo. A ko je za to kriv????Ova cetvorka!!

20
1
s sveTacno__neregistrovani
01.12.2022. 16:23

@Nk_Mne__neregistrovani Muko naša Crnogorska! Bože spasi CRNU GORU OD PROPASTI SVOJE I NASE! 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪 🇲🇪

20
0
A AnaMarija_neregistrovani
01.12.2022. 13:47

Ostaje da se vidi koliko ste sposobni.

30
1
g gaga_neregistrovani
01.12.2022. 13:43

Lijepe li družine na čelu sa Borovinickom! Sad ce da počnu senzacionalne vijesti oko zloupotreba te ovoga te onoga, pa da rastjeraju ljude koji znaju voditi Podgoricu, da zaposle stotine i stotine svojih rođaka, prijatelja , kumova , odnosno neznalica kao što su oni, da mašu papirima i optužuju! Jadnici seljački, nijeste vi za podgorički asfalt!

32
2
n narodna_volja_neregistrovani
01.12.2022. 14:03

@gaga_neregistrovani Vi da se sklonite Milovici pa da dodju sposobniji . Dosta ste krali i manipulisali .Zato ste izgubili grad i maknite se da vas ne micu !

3
31
O Odgobor__neregistrovani
01.12.2022. 14:22

@narodna_volja_neregistrovani NARODNA VOLJA:A ŠTA ĆETE REĆI ZA MASU GRADJANA KOJI ŽIVE POŠTENO OD MALIH PLATA NE KRADU A VOLE SVOJU RODNU DRŽAVU CRNU GORU! OCETE LI NASILU DA POŠTENE GRADJANE MICETE? DA IH PONIZAVATE I DA IH NE CIJENITE? TO NIJE DEMOKRATIJA! TO JE SAMOVOLJA NAD GRADJANIMA KOJI SAMO VOLE DA SAČUVAJU SVOJU DOMOVINU CRNU GORU! ODGOVORITE DA LI SA SILOM OCETE DA SPRIJEČITE GRADJANE CG DA SE ODREKNU SVOGA RODA I DOMA I DRŽAVE SVOJE?

23
2
g gaga_neregistrovani
01.12.2022. 14:35

@narodna_volja_neregistrovani Viđi, ni ovi što su bili ni ovi što ce doci mi ništa dali nijesu, a da su ovo četvoro teske avetinje, lopovi, neznalice, crkveni zatucanici odmah se vidi! A što se izbora tiče 35% u odnosu na 20% je značajna razlika, oslobodiocu!

19
1
D Dako_neregistrovani
01.12.2022. 13:28

Ol.. ziva, dabogda napravili 10 % od ovih sadasnj8h i proslih- Mugose

23
1