Košarka

Poručio šef stručnog štaba Budućnosti nakon debakla u Morači

Mijović: Osjećam stid i sramotu

Osjećam stid i sramotu u odnosu na sve što smo prikazali, rekao je šef stručnog štaba Budućnosti Petar Mijović nakon poraz podgoričkog kluba u Morači od Crvene zvezde sa 41 poenom razlike.

Mijović: Osjećam stid i sramotu Foto: SS
Portal AnalitikaIzvor

„Želim da se izvinim ne svima koji su došli nego svima koji godinu dana ne dolaze zbog načina na koji mi izgledamo od početka sezone. Kad je naspram nas ozbiljan kvalitet on se pretoči u ozbiljno razliku u konačnom skoru. Do sad nije bilo 40, bilo je par puta blizu ali mi do sada nijesmo igrali protiv ovako kvalitetnog protivnika koji zna to sve da kazni i da nas pješke dobije sa razlikom kojom nas je dobio“, rekao je Mijović. 

Dodao je kako ne želi da priča o kvalitetu i budžetu Crvene zvezed jer, kako je rekao, ovo što se desilo večeras „nema nikakve veze ni sa budžetima ni sa kvalitetom“.

„Mislim da smo pokazali prema sebi jedno odsustvo poštovanja. Pokazavši ga prema sebi pokazali smo ga prema kompletnoj organizaciji koja nas je delegirala da ovdje neke poslove radimo. I ja i svi ovi ljudi koje sam izveo danas i u prošloj utakmici na teren. Odsustvo respekta prema ljudima koji dolaze. Koji pokušavaju da vjeruju da je ova ekipa bila kadra da uradi nešto više od samog i pukog učestvovanje u polufinala plej-ofa. Mi smo raočarali sami sebe, organizaciju, navijače i da se vratim na sami početak, sve to skupa kod mene lično izaziva ozbiljno prisustvo stida i sramote“, rekao je Mijović.  

Košarkaška tragedija u "Morači": Nezapamćen debakl 'plavih' uz zvižduke i uvrede sa tribina
16
Košarkaška tragedija u "Morači": Nezapamćen debakl 'plavih'…
23.05.2023 21:44

 

Portal Analitika