Sport

Lalošević ugostio osvajače medalja na Evropskom prvenstvu u karateu

Mijač: Za ovu medalju smo se spremali cijelog života

Odlazeći ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević, ugostio je danas mlade karatiste i njihovu selektorku koji su osvajili bronzane medalje na Evropskom prvenstvu za seniore.

Mijač: Za ovu medalju smo se spremali cijelog života Foto: minstarstvo sporta i mladih
Portal AnalitikaIzvor

Prijemu su prisustovali Vladimir Mijač, Kenan Nikočević, Arijan Kočan, Nikola Milić, kao i predsjednik Karate saveza Crne Gore Predrag Perković i selektorka istog Milena Milačić.

"Čestitam vam. Učinili ste ponosnom Crnu Goru. Pored toga što ste stekli status vrhunskog sportiste, dobićete i individualnu novčanu nagradu od 2.000 eura, što je detalj u odnosu na vaše postignute rezultate. Ovo je samo jedan u nizu konkretnih koraka, koje je Ministarstvo sporta i mladih načinilo kako bi podstaklo mlade sportiste da nastave da se bave onim što vole i što ih čini srećnim", istakao je Lalošević. 

Perković se zahvalio i dadao da u odnosu na to gdje su bili prije nepunih godinu dana, a sada uz kontinuiranu i bezrezervnu podršku Ministarstva sporta, možemo da se dičimo medaljama, koje su naši sportisti osvojili za svoju državu. 

“Nije finansijska podrška jedina podrška koju nam Vi pružate. Sama činjenica da smo danas ovdje govori o tome koliko uvažavate naše mlade sportiste i drago mi je što su se stvari značajno promijenile od kada ste Vi došli na čelu Ministarstva i ja na čelu saveza", kazao je Perković

Vladimir Mijač se takođe obratio u ime ekipe mladih sportista koji su danas bili na prijemu. 

"Za ovu medalju smo se spremali, ne samo u prethodnom periodu, već cijelog života. Kada ste vani na terenu podrška svojih kod kuće, a pritom mislim ne samo na matični klub, već i na savez i Ministarstvo sporta i mladih, znači mnogo", naglasio je Mijač.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.