Regioni

U nedjelju

Mensa testira bazičnu inteligenciju u Baru

Opština Bar i Mensa Crne Gore organizuju testiranje bazične inteligencije u Baru, u nedjelju 14. maja 2023. godine. Testiranje će se održati u velikoj sali Opštine, sa početkom u 11h. 

Mensa testira bazičnu inteligenciju u Baru Foto: Bar.me
Portal AnalitikaIzvor

Shodno ugovoru o saradnji potpisanim sa Mensom Crne Gore, lokalna uprava je obezbijedila besplatno testiranje za sve građanke i građane čije je mjesto prebivališta na teritoriji opštine. Kako bi ostvarili to pravo, kandidati moraju priložiti validni identifikacioni dokument koji je izdat od strane nadležne područne jedinice MUP-a Crne Gore. 

Testiranje je besplatno i za sve kandidate koji su dobrovoljni davaoci krvi, ukoliko su dali krv u posljednjih šest mjeseci i imaju potvrdu koju izdaje Zavod za transfuziju krvi (u prijavi navesti podatak da je kandidat dobrovoljni davalac). 

Kandidati koji se prijavljuju moraju biti punoljetni na dan testiranja, s tim što je omogućeno da se i učenici srednjih škola, sa navršenih 16 godina, mogu testirati uz ovjerenu saglasnost roditelja. 

Mensin test može se raditi najviše tri puta u životu, pri čemu od posljednjeg testiranja mora proći više od godinu dana.

Svi kandidati su dužni da prilikom pristupa testiranju validan identifikacioni dokument.

U slučaju organizacije testiranja u više grupa, prijavljeni će biti naknadno obaviješteni o tačnom terminu.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.