Show biz

Meksikanka vodi na kladionicama, naša mis 28.

Izvor

Moja najveća ambicija jeste da postanem predsjednica svoje zemlje. Vrlo sam ambiciozna, vrijedna i druželjubljiva. Volim da upoznajem nove ljude, kazala je Nikolina Lončar na svom predstavljanju.

Što se tiče glavne favoritkinje na izboru za mis sveta Marijane Berumen Rejnoso, ova atraktivna brineta rođena je 1991. godine u Halisku u velikoj porodici sa petoro braće i sestara.

okmismexicoStudira turizam, a nakon što je proglašena za najlepšu Meksikanku, preselila se u Meksiko Siti kako bi počela svoje višemesečne pripreme za izbor za mis svijeta. Jedna od njenih obaveza tokom pripremnog perioda bile su i razne humanitarne aktivnosti i pomaganje ugroženom stanovništvu Meksika.

Ova ljepotica svoje savršeno izvajane obline duguje trčanju, plivanju i odbojci, a sebe opisuje kao veoma posvećenu, ljubaznu, tačnu, ali i takmičarski nastrojenu devojku. Obožava muziku i svog kućnog ljubimca papagaja.

- Ja sam žena koja voli da ima ciljeve u životu. Ponosna sam što predstavljam Meksiko, zemlju magične istorije, raznovrsnih ukusa i boja - kazala je Marijana u svom predstavljanju.

Najveća konkurencija, prema predviđanjima, joj dolazi upravo iz zemlje domaćina, odnosno mis Kine Venksije Ju, te mis Nepala Šristi Šreste.

Od svih predstavnica bivših jugoslovenskih republika najbolje se kotirala mis Slovenije - na 20. poziciji, dok je srpska predstavnica Bojana Lečić kotirana na 32. mjestu.

prognoza
Portal Analitika