Crna hronika

Dojave jutros stigle na više od 135 adresa

Mejlovi sa kojih stižu dojave o bombama registrovani u Velikoj Britaniji, serveri su u Panami i povezani sa fantomskim firmama

Mejl adrese sa kojih su danas i juče stigli prijeteći mejlovi o navodno postavljenim bombama u crnogorskim institucijama, registrovani su u Velikoj Britaniji, saznaje Pobjeda iz obavještajne službe ANB.

Mejlovi sa kojih stižu dojave o bombama registrovani u Velikoj Britaniji, serveri su u Panami i povezani sa fantomskim firmama Foto: Shuttestock
PobjedaIzvor

Kako je saopšteno iz više izvora, serveri se nalaze u Panami i povezani su sa fantomskim firmama.

Portalu Analitika je iz Uprave policije rečeno da su dojave o postavljenim bombama jutros stigle na više od 135 adresa. Rečeno nam je da su na spisku škole, vrtići, sudovi, ministarstva...

Bezbjednosne službe pokušavaju da uđu u trag počiniocima koji već dva dana uporno pokušavaju da parališu sistem u Crnoj Gori.

Tokom jučerašnjeg dana pristigle su dojave o postavljenim eksplozivnim napravama na 165 lokacija u Crnoj Gori. Iz policije su tim povodom saopštili da pokušavaju da identifikuju IP adrese sa kojih mejlovi stižu.

 

Danas više od 135 institucija u Crnoj Gori dobilo prijetnje bombama
1
Danas više od 135 institucija u Crnoj Gori dobilo prijetnje…
09.06.2023 11:15

 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
E Emina_J
09.06.2023. 09:37

" Mejlovi sa kojih stižu dojave o bombama registrovani u Velikoj Britaniji, serveri su u Panami i povezani sa fantomskim firmama " ....😅😅😅 ...prvo " Ceska " , sad " Velika Britanija "...a , serveri tamo , ovamo ...dok su cesti DOS napadi " rekreativni "...!!!

2
0