Društvo

Medoks posjetila OB Nikšić

Britanska ambasadorka Karen Medoks posjetila je Odjeljenje bezbjednosti Nikšić i sastala se sa Dragoljubom Pekovićem načelnikom tog Odjeljenja, saopšteno je iz UP.

Medoks posjetila OB Nikšić Foto: UP
Portal AnalitikaIzvor

Povod sastanka, kako navode, je bila donacija Britanske ambasade kroz koju se jačaju kapaciteti Regionalnog Centra bezbjednosti „Centar“. 

„Članovi delegacije britanske ambasade su nakon sastanka obišli i novu adaptiranu kancelariju u Odjeljenju bezbjednosti Nikšić – Stanici kriminalističke policije, gdje se radi sa maloljetnim licima. Ova kancelarija je posebno adaptirana, uz podršku britanske ambasade posredstvom britanske Uprave poreza i carina, a koja je namijenjena za boravak djece koje su žrtve nasilja u porodici. 

Ova adaptirana kancelarija ima za cilj da doprinese zaštiti djece od prestupnika, unaprijedi kapacitete pružalaca pomoći u oblasti prava djeteta, prevenciju ponovnog činjenja istih ili sličnih deliktnih radnji“, navodi se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
p partizanskiput_neregistrovani
02.12.2022. 12:37

UPOZORITI VELIKU BRITANIJU ,DA NJIHOVA AMBASADORKA U CG PODPIRUJE I POMAZE SPC I NJENIM PRITALICAMA U SVIM NJIHOVIM NEPOCINSTVIMA!SRAMOTA!!!

5
1
P Pomilovan_neregistrovani
02.12.2022. 12:12

Necu da vjerujem da je ova gospodja pohvalila amosnju poiciju za ljetosnju akciju(proslava Dana ustanka u Nk) kada su obezbjedjivali prolaz huliganima iz Tvrdosa da nesmetano napadaju antifasiste?!

7
0