Politika

Medojević: U ANB-u svakodnevno traju ratovi, DF-u da pripadne mjesto predsjednika tehničke Vlade

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević kazao je kako u bezbjednosnom sektoru vlada 'rat', da se ne zna ko kontroliše ANB, te da mora doći do dogovora o tehničkoj Vladi koju će voditi premijer iz Demokratskog fronta.

Medojević: U ANB-u svakodnevno traju ratovi, DF-u da pripadne mjesto predsjednika tehničke Vlade Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

"Svakodnevno u ANB-u traju ratovi između bivših funkcionera, koji zastupaju interese DPS-a, mafije i švercera, i novih vlasti, koje žele da preuzmu kontrolu nad švercom, kakav su Dritan Abazović i ostali", poručio je on.

Ističe da je u toku bezbjednosni rat, koji se vodi i preko medija.

"Treba napraviti novu patriotsku ANB", dodao je on.

Rješenje je, poručuje Medojević, u formiranju tehničke Vlade.

"U ovom trenutku Crna Gora nema Vladu, niti se zna većina u parlamentu, niti iko kontroliše ANB. Vrijeme je da se napravi dogovor o rješenju aktuelne krize, a da dio njega bude formiranje tehničke Vlade koju će voditi premijer iz DF-a", zaključio je Medojević.

Portal Analitika

Komentari (6)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
B Brat_neregistrovani
06.12.2022. 18:15

Sve moze i sve treba, samo da ne bude izbora.... Medo, Medo...prevarantu i hohstapleru stari. Intetesantno, i Medo, i Bitanga, i Manda...svi mnogo vicu kada pricaju... To je odlika lazova

1
0
B Bysi_neregistrovani
06.12.2022. 16:32

Medo,nećete se izvući za sva nedjela prema Državi.Slatko se smijete napravljenom ali pogledaj gore ...sve se vraća plaća po zasluzi !

10
0
R Rukfaš_neregistrovani
06.12.2022. 16:15

Ako je vlada tehnička i ako treba da obavlje tehničke poslove i da pripremi izbore onda vladu sačinjavaju svi konstituenti u parlamentu. Kao najjači, DPS treba da vodi tu tehničku vladu. Zašto bi je vodio DF???

7
0
t truplo_neregistrovani
06.12.2022. 14:17

I sto doktor kaze na to.

26
1
r roki_dg55_neregistrovani
06.12.2022. 16:09

@truplo_neregistrovani NEMA LIJEKA!!!

8
0
D Drago_neregistrovani
06.12.2022. 13:44

Ti si jedna velika b...

27
1