Politika

Medojević pitao Krivokapića i Vukšića: Čija je hacijenda?

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević objavio je na Facebook profilu fotografiju jedne hacijende i pitao premijera Zdravka Krivokapića i direktora Agencije za nacionalnu bezbjednost Dejana Vukšića kome ona pripada.

Medojević pitao Krivokapića i Vukšića: Čija je hacijenda? Foto: Foto: Igor Šljivančanin/Skupština Crne Gore
Portal AnalitikaIzvor

Pitao je i da li je put do hacijende probijala i asfaltirala Vojska po nalogu bivšeg ministra odbrane Predraga Boškovića.

“Nagradno pitanje za premijera i direktora ANB-a: Koji “borac” protiv kriminala i korupcije ima ovu hacijendu? Sve od plate”, napisao je Medojević na Facebooku.

Uprkos tim i sličnim pitanjima, poslanik Medojević je glasao za Krivokapićevu vladu i još joj daje podršku u parlamentu.

Premijer Krivokapić i Vukšić nedavno su objavili imovinske kartone, koji ih, prema našim standardima, pozicioniraju kao veoma situirane osobe.

Krivokapić je Agenciji za antikorupciju ove godine prijavio da je vlasnik stana od 123 kvadrata, kuće od 143 kvadrata na placu od 421 kvadrat, koju je dobio na poklon i još jednog placa od 672 metra kvadratna, koji je kupio. Kuću u Bijeloj od 143 kvadrata, nazvanu Vila Sloga, Krivokapić iznajmljuje. Još jednu nekretninu, odnosno kuću od 133 kvadrata na placu od 1.601 kvadrat Krivokapić je prije četiri godine prijavio kao suprugino nasljedstvo.Vukšić je objavio i da ima šest stanova, a njegova supruga još dva.

Portal Analitika