Show biz

Marina Perazić: Tablete za mršavljenje su mi ugrozile život

Izvor

Kako tvrdi nekada izazovna Riječanka, čitava stvar se zakomplikovala i pogoršala joj zdravlje pa je, na kraju, prekinuta saradnja sa firmom koja joj je trebalo i plati ovaj „eksperiment“. Marina je, uistinu, smršala čak sedam kilograma za par mjeseci, ali to nije rezultat „magičnih tableta“ već, kako kaže, njenog angažovanja i promjene stila života.

- Natekli su mi želudac, jetra i crijeva, ali srećom, pravi ljekari su me stavili na intenzivnu detoksikaciju - tvrdi Marina, koja se, umjesto tabletama, okrenula teretani i zdravom životu.

- Počela sam se baviti specifičnim plesom - zumbom, i pilatesom, koji je veoma koristan za kičmu. Uz detoksikaciju, bila sam na akupunkturi i limfnoj drenaži. Što se tableta tiče, u to sam se upustila samo zato što sam poznavala vlasnika kompanije. Nisu napravili ni analizu krvi ni štitne žlijezde. Na kraju su čak pričali da je dogovor bio da u tri mjeseca smršam 12 kilograma – priča Perazić i dodaje kao je to za ženu nejnih godina nemoguće i nezdravo.

1804marina1Ona dodaje da je, na kraju, ostala bez dogovorenog honorara jer, navodno, nije ispunila obavezu. Riječka pjevačica sada želi da svoje iskustvo podijeli sa drugim pripadnicama ljepšeg spola, koje teže istom cilju.

- Moja poruka ženama je: ne postoje magične tablete kojima možete tek tako da smršate. Ključ je u pravilnoj ishrani i vježbama. Optimalno je da se za tri mjeseca skine 10 odsto vlastite težine, ili dva do dva i po kilograma mjesečno - poručuje Marina Perazić.

Marina je početkom ove godine postala zaštitno lice kompanije „Herba fast“. Na promociji koja je 11. januara održana u beogradskom kafiću „Kontra bar“, stala je na veliku digitalnu vagu i svima pokazala tadašnju težinu od čak 81 kilograma. Ona je tom prilikom rekla da joj je „želja i cilj da smrša 10 kilograma“.

 

Portal Analitika