Društvo

Mariji Nikčević potrebna pomoć za odlazak na hemioterapije

Marija Nikčević, majka i supruga, vodi bitku sa karcinomom već peti put i dva puta sedmično ide na hemioterapije. Mariji je za odlazak na hemioterapije sa Cetinja u Podgoricu potrebno oko 1.300 eura.

Mariji Nikčević potrebna pomoć za odlazak na hemioterapije Foto: NVO Happy life
Portal AnalitikaIzvor

Kako je saopšteno iz nevladine organizacije Happy life, Mariji je potrebna pomoć i za obezbjeđivanje osnovnih životnih namirnica, budući da su ona i suprug onemogućeni da rade zbog njene teške bolesti i da se nalaze u jako teških uslovima.

"Marija je svjesna da je mnogo apela za pomoć, ali moli sve privrednike i ljude dobre volje da joj pomognu kako ne bi morala auto stopom ići na terapije jer drugi način ne zna. Trudi se da osmjehom pobijedi sve i vjeruje da će uspjeti", navode iz NVO Happy life.

Svi koji žele da pomognu to mogu učiniti uplatama na žiro račun Hipotekarne banke 520032000012941670 na ime Aleksandar Nikčević.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.