Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Mandić i Knežević na vježbi Vojske Srbije, pored njih iz inostranstva stigli još Dodik i Cvijanović

Govorio Vučić

Mandić i Knežević na vježbi Vojske Srbije, pored njih iz inostranstva stigli još Dodik i Cvijanović

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić i čelnik Demokratske narodne partije Milan Knežević prisustvovali su današnjoj vježbi Vojske Srbije na Pešteru.

Mandić i Knežević na vježbi Vojske Srbije, pored njih iz inostranstva stigli još Dodik i Cvijanović Foto: Ministarstvo odbrane Srbije
Portal AnalitikaIzvor

Da su predstavnici crnogorske vlasti bili tamo, potvrđuju fotografije srpskog Ministarstva odbrane, ali i mediji iz te države.

Vježbi je prisustvovao i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je tom prilikom govorio kako je "zadovoljan spremnošću vojske", te da imaju novu tehniku i da "ovako vojska treba da izgleda u budućnosti".

Kada je riječ o zvaničnicima iz inostranstva, pored predstavnika crnogorske vlasti, vježbi su prisustvovali i oni iz bosansko-hercegovačkog entiteta Republika Srpska - predsjednik Milorad Dodik i premijerka Željka Cvijanović.

No, nije poznato kojim je povodom na Pešteru bio predsjednik crnogorskog parlamenta i član Savjeta za odbranu i bezbjednost, tim prije jer nije posrijedi aktivnost partnerske armije iz NATO-a.

Portal Analitika