Zabava

(FOTO) Maj u hiljadu boja: Spektakularnim koncertima Stefanovskog i Urbana otvoren proljećni bazar na Cetinju

Spektakularnim koncertima Vlatka Stefanovskog i Damira Urbana na Cetinju je sinoć otvoren proljećni bazar „Maj u hiljadu boja“. 

(FOTO) Maj u hiljadu boja: Spektakularnim koncertima Stefanovskog i Urbana otvoren proljećni bazar na Cetinju Foto: PCT
Portal AnalitikaIzvor

Pod vedrim nebom Prijestonice, ljubitelji gastronomije i dobre muzike uživali su u prvoj večeri bazara. 

Manifestacija se nastavlja danas od 11 sati dnevnom žurkom, dok će večeras u 19 sati nastupiti Duo Sanja i Mija sa prijateljima (Bokeljski zvuci), a od 21 sat cetinjska grupa Perper. I u nedjelju, 19. maja publika na Cetinju uživaće u dnevnoj žurci, dok će u večernjim satima nastupiti Adi Šoše i Al music band.


Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović.

Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda u regionu Severina Vučković, dok će 22. maj biti u znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa.

Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju. Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu.

Organizatori manifestacije su Prijestonica Cetinje, lokalna Turistička organizacija i Centar za kulturu Prijestonice Cetinje

Portal Analitika