Muzika

Veliko interesovanje i za prateći program manifestacije

Made In New York Jazz Festival: Rasprodati koncerti regionalnih zvijezda Vasila Hadžimanova i benda Leb i sol

Made In New York Jazz Festival biće održan u Tivtu i Podgorici, od 15. do 18. juna, u partnerstvu sa kompanijom Porto Montenegro i uz podršku Ministarstva kulture i medija, Glavnog grada i Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma, a u produkciji Rabbit Records.

Made In New York Jazz Festival: Rasprodati koncerti regionalnih zvijezda  Vasila Hadžimanova i benda Leb i sol Foto: Made in New York jazz Festival
Portal AnalitikaIzvor

Program festivala je, kako najavljuju organizatori, bogat i čine ga uvodni koncert kultnog sastava Leb i sol 15. i reprizni 16. juna u Podgorici, u džez klubu Sejdefa u Podgorici. 

U petak 16. juna održaće se koncert svjetskih jazz zvijezda, na Synchro stage-u u Porto Montenegru u Tivtu, među kojima su: Dennis Chambers, Santi Debriano, Ashley Pezzotti, Aaron Goldberg, Alexis Baro, Vasil Hadžimanov, Vladimir Maraš, Yaacov Mayman, Šule Jovović i Goran Potić. Festival će ugostiti specijalne gošće, legendarnu trostruku dobitnicu Gremi nagrade, TONY nagrade, UN ambasadorku dobre volje, ASCAP šampiona i NEA džez majstora, Dee Dee Bridgewater, kao i legendarnu pjevačicu sa Balkana Biseru Veletanlić.

U subotu 17. juna u džez klubu Sejdefa u Podgorici biće održan koncert Vasil Hadžimanov benda.

Nedjelja 18. juna rezervisana je za atrijum The Capital plaza, gdje će isti sastav sa tivatskog koncerta održati novi veliki jazz koncert kojim se zatvara ovogodišnji “Made In New York Jazz Festival” kao i za besplatni Master class program koji drže svi učesnici festivala za sve zainteresovane učenike, studente i afirmisane muzičare a koji će se održati u džez klubu Sejdefa – nedjelja, 18. jun, tačno u podne.

Od direktora Made In New York Jazz Festivala, Vladimira Maraša saznajemo da su dva koncerta grupe Leb i Sol rasprodata kao i da je u najkraćem roku rasprodat i koncert Vasil Hadžimanov benda. 

Kaže da još uvijek ima ulaznica za dva velika festivalska jazz koncerta u Podgorici i Tivtu.

„Zahvaljujući online prodaji posredstvom sajta www.jazzmne.com/shop pristupačni smo svim ljubiteljima ove vrste muzike i zadovoljstvo je veće zbog činjenice da smo za čak tri koncerta već zatvorili prodaju ulaznica 20 dana do događaja a da interesovanje za dva glavna festivalska koncerta premašuje sva naša očekivanja“, zaključuje Maraš.

Poziva zainteresovane da što prije kupe primjerak ulaznice za preostala dva festivalska koncerta u Tivtu – Synchro stage 16. juna i dva dana kasnije, 18. juna u atrijumu The Capital Plaza u Podgorici.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.