Politika

"Zadnju riječ moraju imati građani Crne Gore"

LP: Ne mirimo se sa poharom države, sjutra svi ispred Skupštine!

"Crna Gora u teškom je trenutku od čijeg će razrješenja zavisiti sudbina naše države i društva u narednim decenijama", poručili su iz Liberalne partije pozivajući na sjutrašnji skup ispred Skupštine.

LP: Ne mirimo se sa poharom države, sjutra svi ispred Skupštine! Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

Kako su dodali, bahatim i neodgovornim odnosom aktuelna većina sa nelegetimnom Vladom u ostavci uvela je državu u političku, društvenu i ekonomsku krizu.

"Uradili su i aktivno rade ono što nikad nikome nije ni na pamet padalo, pa su čak svjesno pregazili Ustav, otvoreno priznajući da to rade s namjerom, radi kratkoročnog partijskog interesa i očuvanja funkcija još neko vrijeme bježeći od izbora, na što su oštro reagovali čak i EU i svi naši partneri", navodi se u saopštenju LP.

U ovim prelomnim vremenima, kako su istakli, zadnju riječ moraju imati građani Crne Gore.

"Zato zahtijevamo hitne parlamentarne izbore na kojima će se izabrati legetimna i stabilna većina i Vlada koja proizilazi iz volje građana. Zato sjutra, u utorak 8.11, svi masovno ispred Skupštine Crne Gore da pošaljemo poruku da se ne mirimo sa poharom države, sa urušavanjem kompletnog sistema i urušavanjem svih vrijednosti i postignuća Crne Gore. Pozivamo liberale ali i sve građane Crne Gore, posebno one koji trpe posljedice urušavanje zdravstva, školstva, finansija i zdravog razuma da zaustave ludilo kojem svjedočimo", poručili su iz LP.

Ima nas: U utorak protest ispred Skupštine
31
Ima nas: U utorak protest ispred Skupštine
05.11.2022 22:09


Portal Analitika