Politika

Poručili iz ove partije

LP: Borovinić Bojović zamajava javnost a vakcine niđe

Ministarka zdravlja Borovinić Bojović nastavlja da zamajava javnost na press konferencijama dok građani sve više obolijevaju i umiru a vakcina niđe, stići će, kaže "ovih dana". I tako u nedogled.

LP: Borovinić Bojović zamajava javnost a vakcine niđe Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

Umjesto da podnese ostavku na mjesto ministarke kojem očigledno nije dorasla, ministarka nastavlja da živi u svom svijetu i za sve optužuje bivšu vlast koja je bivša već pola godine dok svoju odgovornost niđe ne vidi. Čak je i očajničke apele predsjednika Opština u kojima je vlast koalicija kojoj ona sama pripada, ignorisala svaljujući krivicu za sopstveni nerad na lokalne samouprave koje još nemaju odgovor od resornog ministarstva.

Od odbijanja donacije desetina hiljada vakcina za narod Crne Gore oboljelo je više stotina ljudi a preminulo više desetina, a oni najodgovorniji i dalje izbjegavaju odgovornost za to. Recept je jednostavan, priznajte da nijeste dorasli zadatku i povucite se sa funkcije ministra dok se situacija sa epidemijom još može kontrolisati. Namjestili ste sve partijske kadrove na rukovodeća mjesta zdravstvenih ustanova i zadovoljili apetite vladajuće koalicije "po dubini" pa je vaša misija očigledno završena.

Portal Analitika