Politika

"Ovo je policijsko-sudska simultanka pokazna vježba za sve ostale patriote"

Lovćenske straže: Podrška Nenu Kaluđeroviću, nastavlja se lov na crnogorske glave

Nastavlja se lov na glave crnogorske. Dugačak je to povijesni lanac u kojem su na prevaru domamljivani, islijeđivani, prebijani i naćerivani da priznavaju nešto što počinjeli nijesu Crnogorci. Duh kolektivnog pamćenja je ovoga puta neumoljiv. Opekle su nas ljute rane iz dalje i bliže prošlosti stradalništva crnogorskog, zločinački podvizi bijeloga terora,progon i razur svega crnogorskog počinjen rukom i umom bolesnijem, vaših ideoloških otaca, saopšteno je iz Pokreta Lovćenske straže.

Lovćenske straže: Podrška Nenu Kaluđeroviću, nastavlja se lov na crnogorske glave Foto: Lovćenske straže
Portal AnalitikaIzvor

“Pamte “Lovćenske straže” smutno vrijeme 90-ih, prebijanje, lomljenje rebara, vilica i ekstremiteta suverenistima. Pamte i lažne optužbe, kažnjavanje, ranjavanje vatrenim oružjem, i robijanje zbog skidanja srpske zastave sa Cetinjskoga manastira i pružanja otpora paramilitarnoj Ristovoj gardi – Arkanovih tigrova koji su s kalašnjikovima i naoružani do zuba branili pristup svetinji crnogorskoj”, navodi se u saopštenju.

Isti su vam islednici, ciljevi i misije. Razlika je jedino u presvučenoj koži vučjoj i ođenutom jagnjećem kožuhu, ali i oružju koje više nije ispred nego unutra. 

I tada je, dodaju, ista ideologija lažno optuživala, prijevarno hapsila i strah u kosti ugonila svima onima koji kičmu pod zulumom njihovim nijesu savili. Ima nas još živih svjedoka vremena, zdravih i spremnih da pružimo otpor svim oblicima meke okupacije i ovog besramnog, politički motivisanog progona Nena Kaluđerovića kojemu insinuiranim dokazima “sude dušmani, moja ljube”.

“Znaju “Lovćenske straže” da je “istina voda duboka” kojom će se razbistriti zli naum nalogodavaca i izvršilaca ove klerofašističke hajke na domovini svojoj odanog sina i potomka tvrđe crnogorske. Znaju “Lovćenske straže” i da je ova policijsko-sudska simultanka pokazna vježba za sve ostale patriote. Vaskolike su Lovćenske straže danas i zauvijek Neno Kaluđerović, dokle gođ ijedno od nas poteče”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika