Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Lovćenske straže opoziciji: Ne glasajte sudije bez predhodno obnovljenog postupka na Ustavnom odboru

Lovćenske straže opoziciji: Ne glasajte sudije bez predhodno obnovljenog postupka na Ustavnom odboru

Apelujemo na sve državotvorne,suverenističke partije koje djeluju iz opozicije da ne podlegnete pritisku jednog dijela međunarodne zajednice i domaćih kvislinga oličnih u političkoj poziciji kod koje postoji osnovanost sumnje u veleizdaju Crne Gore, u izglasavanju sudija Ustavnog suda,bez predhodno obnovljenog postupka na Ustavnom odboru - poručili su iz Patriotskog pokreta ''Lovćenske straže''

Lovćenske straže opoziciji: Ne glasajte sudije bez predhodno obnovljenog postupka na  Ustavnom odboru Foto: Lovćenske straže
Portal AnalitikaIzvor

''Najavljena podrška na pleumu jednom sudiji nije interes Crne Gore,već naprotiv,time će se jednim dijelom zadovoljiti forma,a drugim dijelom će se ostaviti mogućnost za kasniju političku trgovinu. Izbor jednog sudije suštinski ne rješava roblem već naprotiv usložnjava,i to vi mnogo bolje znate od nas'', navodi se u saopštenju.

Iz ovog pokreta očekuju od opozicje da nezavisno od činjenice da je politika u pitanju, budu ''principijelni i dostojanstveni''.

''Bar približno iskrenim crnogorskim pariotama svih vjera i uvjerenja koji su vama u kontinuItetu davali podršku.Podršku ste dobijali nezavisno od činjenice da ste ogroman broj nas patriorta sabrali i objedinili na Zavodima za zapošljavanje,između ostalog što ne pripadamo nijednoj političkoj grupaciji'', ističe se u saopštenju.

Ogroman broj crnogorskih patriota je do sada, kako dodaju, iskazivao dužno poštovanje prema sljedećim činjenicama:

''Što ste nakon1997. godine prihvatili ideju i program LSCG(ovaj segment zavređuje detaljnu analizu), što ste odlučno rekli "NE" Slobodanu Miloševiću i njegovoj velikosrpskoj politici,što ste spasili biološki opstanak od bombardovanja NATO-a(ovom prilikom još jedanput iskazujemo iskren pijetet nevinim žrtvama iz Murine i vojniku iz Srbije,koji je poginuo u kasarni Danilovgrad),što ste zajedno sa crnogorskom dijasporm svih vjera i uvjerenja i nama,21.maja 2006. godine ,dali ključni doprinos obnovi crnogorske nezavisnosti, što ste dali ključni doprinos učlanjenju u NATO ,što ste usmjerili Crnu Goru prema EU,kao i što ste vodili progresivnu Međunarodnu politiku'', navodi se u saopštenju.

Članstvo i simpatizeri Patriotskog pokreta otpora „Lovćenske straže 1990“, kako dalje navode, zagovaraju - državni patriotizam, baštine antifašizam i u realnom životu žive interkulturalizam.

''Trudimo se da naše djelovanje bude u skladu riječi velikog humaniste duhovnog pastira blaženopočivšeg don Pavla Marvulića koji je ostao upamćen u narodu i po izreci: „Bez obzira koje smo vjere, mi smo kamen i bedem ove zemlje, jer smo mi zemlja ove zemlje“.

Postojaće Crna Gora dok je Lovćena nad nama,dok je mora kod Bara i Kotora, dok je sunca i dok je Grahovca. Za pravo, čast i slobodu Crne Gore, Da je vječna Crna Gora'', zaključuje se u saopštenju.Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
t tom_neregistrovani
01.12.2022. 13:18

"Državni patriotizam".Uništena preduzeća,opljačkana društvena svojina,enormno bogaćenje pojedinaca,šverc droge i duvana,ne rasvijetljena ubistva,proglašavanje neprijateljima i izdajnicima najmanje polovine stanovnika C.Gore,4 milijarde duga,zapošljavanja samo prema vašem mišljenju podobnih.i još ihha slučajeva "nacionalnog patriotizma".

5
14
S SvetosavacZlo_neregistrovani
01.12.2022. 14:15

@tom_neregistrovani , i sve to će riješiti SPC, Kratkonogi kudravac i - Vulin ! Kome kadiš , srbijanac ?

10
2
A Anthropos_neregistrovani
01.12.2022. 15:01

@tom_neregistrovani - Od 2020 imamo ove vaše "stručnjake" i "oslobodioce" na vlasti. Za te dvije plus godine napravili ste haos u CG. Sve što ste činjeli - navodno - ste činjeli za dobro CG-e? Za razliku od Mila i DPS-a? Ako imate imalo poštenja (makar intelektualnog) zapitajte se da li je stanje u kojem se nalazi CG danas bolje od onoga kakvo je bilo prije vašeg dolaska na vlast? Ako ste sve činjeli za "dobro CG" odakle je došlo ovo ZLO koje - SVI mi - danas imamo? Da, ironija je da je lošije SVIMA . I našoj - i "vašoj" - polovini? Naravno, to vama ništa ne znači? Vašom "ljubavlju prema "srpstvu" - vašim klero-fašizmom i nacionlizmom - uništili ste i samu Srbiju. Sada to isto činite CG? Što će vam to? P.S. Dokle ćemo o "izdaji"? Odgovor je jasan. Izdajnik je onaj ko radi protiv svoje zemlje. Pitajte sebe da li radite za - ili protiv CG?

6
2
B Bravo__neregistrovani
01.12.2022. 15:18

@Anthropos_neregistrovani Odličan 👌 komentar! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

4
2