Show biz

Paparaci nisu uspjeli da je snime

Lokacija gostima otkrivena tek 24 sata prije projekcije: Bijonse predstavila svoj film "Renaissance" na Beverli Hilsu

Američka pjevačica Beyonce u subotu je organizovala premijeru svog filma “Renaissance: A Film by Beyonce” na Beverly Hillsu, na koju su stigle brojne zvijezde. 

Lokacija gostima otkrivena tek 24 sata prije projekcije: Bijonse predstavila svoj film "Renaissance" na Beverli Hilsu Foto: Portal Analitika
AgencijeIzvor

Paparaci je nisu uspjeli snimiti jer je Beyonce izbjegla crveni tepih i pojavila se samo u dvorani. Pjevačica je na premijeri bila u društvu najstarije kćerke Blue Ivy (11).

Projekcija je održana u pozorištu Samuel Goldwyn, a Beyonce su došle da podrže i njene koleginice iz benda Destiny's Child Kelly Rowland i Michelle Williams. Zanimljiva je činjenica da su na projekciju stigle LaToya Luckett i LaTavia Roberson iz početne postave grupe.

Bila je to privatna projekcija s gostima koji su dobili pozivnicu koja je navodila samo vrijeme kada ona počinje i kodeks odijevanja koji je zahtijevao da gosti budu glamurozni, prenosi Daily Mail. 

Prema Varietyju, lokacija bioskopa je gostima otkrivena tek 24 sata prije projekcije. 

Gostima je savjetovano da se "odvezu do adrese na Beverly Hilsu, gdje su zatim upućeni na mjesto projekcije".

Osim djevojaka iz grupe Destiny's Child, na premijeru su takođe došle Lizzo, Janelle Monáe, Lori Harvey, Gabrielle Union, zvijezda Male sirene Halle Bailey, Laverne Cox, Niecy Nash-Betts i Tina Knowles.

Portal Analitika