Zabava

Internacionalni festival održan je prošle sedmice

“Ljubomora” crnogorskog pjevača Emila Fetahovića osvojila nagradu publike na Ohrid festu

Crnogorski pop-rok pjevač osvojio je nagradu publike na internacionalnom festivalu na Ohridu koji je održan 1. i 2. septembra. 

Portal AnalitikaIzvor

“Ljubomora” je snimana u studiju Tempo. Tekst i muziku radio je Almir Ajanović, a aranžman potpisuju Damir Bećić i Almir Ajanović. Spot je sniman u Sarajevu i radio ga je Tempo Digital.

Fetahović je javnosti poznat po učešću u Pinkovim zvezdama, nastupu na Beoviziji i glumi u filmu “Toma”.

Rođen je 1997. godine u Rožajama gdje je završio osnovnu i srednju školu, a nižu muzičku školu u Novom Pazaru na odsjeku za klavir. Kao dijete učestvovao je na dječijim domaćim i inostranim festivalima kao što su Zlatno Slavejče (Skoplje), Male Skale (Herceg Novi), Zlatna Pahulja (Rožaje).

Nakon završene prve godine fakulteta prijavio se na takmičenje Pinkove Zvezde, stigao do četvrtine finala i tu ga je zapazio veći auditorijum. Poslije toga je okupio ekipu muzičara i počeo aktivnije svirati i raditi na pjevanju. 2018. godine nastupio je na Beoviziji zajedno sa Srđanom Marjanovićem u duetu sa pjesmom ,,Bar da znam". Iste godine, tokom ljeta izbacio je i svoju prvu solo pjesmu ,,Prečica". 

Nakon godinu dana pauze zbog koronavirusa, pojavio se u filmu ,,Toma" režisera Dragana Bjelogrlića gdje je glumio Zdravka Čolića. Najaktuelniji projekat je pjesma ,,Ama baš sve" koju je snimio u duetu sa Zeletom Lipovačom, frontmenom i gitaristom Divljih Jagoda, za koju je snimio i spot.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.