Društvo

"Građani da pokažu strpljenje do okončanja postupka"

Ljekarska komora: U interesu ljekara je da se utvrdi tačan uzrok smrti bebe

Povodom tragičnog dogadaja koji se desio u Opštoj bolnici u Nikšiću, a tiče se smrti bebe, Ljekarska komora Crne Gore upućuje najdublje saučešće porodici preminule bebe i poziva građane na strpljenje i razumijevanje do okončanja postupka od strane nadležnih organa koji će, vjerujemo, detaljno i u potpunosti utvrditi okolnosti i uzrok smrti, saopšteno je iz Ljekarske komore.

Ljekarska komora: U interesu ljekara je da se utvrdi tačan uzrok smrti bebe Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

"U izuzetnom interesu ljekara je da se utvrdi tačan uzrok smrti i isto tako od izuzetnog značaja je i da građani pokažu strpljenje do okončanja predmetnog postupka, kako bi zaposleni u Opštoj bolnici u Nikšiću mogli da svakodnevno zdravstveno zbrinjavaju sve one kojima je pomoć potrebna", naveli su u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
d djusta_neregistrovani
27.09.2023. 11:41

UZROK SMRTI-NEMAR I NE4ZNANJE STO CARUJE U NKBOLNICI/CAST IZUZECIIMA)!

1
0