Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • "Može Bar": Kritika DPS-a da se na listi URE za Bar nalazi neko ko radi u Ulcinju pokazuje želju da dijele građane i po gradovima

"Može Bar": Kritika DPS-a da se na listi URE za Bar nalazi neko ko radi u Ulcinju pokazuje želju da dijele građane i po gradovima

"Može Bar": Kritika DPS-a da se na listi URE za Bar nalazi neko ko radi u Ulcinju pokazuje želju da dijele građane i po gradovima Foto: Može Bar
Portal AnalitikaIzvor

,,Kritika DPS-a da se na listi barske URE nalazi neko ko radi u Ulcinju govori o želji da dijele građane Crne Gore i po gradovima. DPS i njihov stvarni nosioc liste za Bar Brano Gvozdenović trebali bi da znaju da su Bar i Ulcinj bratski gradovi koje ni ovakvi spinovi ne mogu da razdvoje. Kandidat za odbornika Artan Čobi dolazi iz ugledne porodice iz Krajine koja je dio Opštine Bar i stoga smo ponosni što imamo predstavnika sa tog područja koje je DPS 30 godina zapostavljao i raselio po cijelom svijetu”, naveli su iz liste Može Bar, može Crna Gora.

Kako su istakli, građani Krajine i Ostrosa za URU nijesu građani drugoga reda, kako ih je DPS tretirao svih minulih godina.

,,Moramo na kraju reći da nećemo da nasjedamo na DPS-ove zlokobne podjele. Za URU su i Bar i Ulcinj gradovi svih građana Crne Gore”, zaključuju.

DPS: Skandal – na Abazovićevoj listi u Baru, opštinski funkcioner iz Ulcinja
1
DPS: Skandal – na Abazovićevoj listi u Baru, opštinski…
04.10.2022 10:37

 


Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
s smor_neregistrovani
04.10.2022. 13:42

Zar je taj DPS toliko zasluzan, da su sve oci i usi uprte u DPS. Mozete li vi o icemu drugome razmisljat nego o DPS. DPS Vas smatra prolaznom elementarnom nepogodom, ne trose energiju na vas nego cekaju da utrnete u toj vasoj "relaksaciji".

3
0
Z Zgembo_neregistrovani
04.10.2022. 11:50

"Kritika DPS-a da se na listi barske URE nalazi neko ko radi u Ulcinju govori o želji da dijele građane Crne Gore i po gradovima." Jeli realno da je ovo izjavio? Jesu li lokalni izbori u Baru ili u nekoj novoformiranoj regiji, entitetu Ulcinj + Bar? Kao su krenuli URA-ši svi će u zatvor završit...

9
0
d daka_neregistrovani
04.10.2022. 11:27

Neka Djurovicu...Mnoge budalastine su izlazile iz tvojih usta od kada si vlast ali ovo je cist fukarluk. Mada,URA i ne moze drugacije. Dovoljno je vidjeti ko je sve barska URA pa ne cudi sto uvozite kadrove. Polusvijet..

12
0