Crna hronika

Dva mladića brutalno pretučena na mostu na Adi Bojani, policija raspisala lokalnu potragu za napadačima

Lambulić i Šuškavčević nakon incidenta bili u policiji, ali drugim povodom

Policija je raspisala lokalnu potragu za Andrijom Lambulićem (20) i Andrejem Šuškavčevićem (22) iz Podgorice zbog sumnje da su na mostu na Adi Bojani motkama brutalno pretukli dvojicu mladića. Njima se na teret stavlja krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda.

Lambulić i Šuškavčević nakon incidenta bili u policiji, ali drugim povodom Foto: Foto: Trag Podcast/Fejsbuk
PobjedaIzvor

Pobjeda nezvanično saznaje da su napadači Lambulić i Šuškavčević bili privedeni u CB Ulcinj nakon incidenta, ali ne zbog prebijanja na mostu, već iz drugih razloga. Oni nijesu zadržani jer policija o napadačima na mostu na Adi nije imala informacije u tom trenutku.

Kakve su razmjere tuče postalo je jasno nakon što je društvenim mrežama objavljen snimak na kojem se vidi kako dvojica mladića zvjerski šipkama tuku dvojicu momaka.

– Službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su nakon niza preduzetih mjera i radnji identifikovali dva lica koja su na mostu na Adi upotrebom podesnih sredstava fizički napali dva muška lica mlađe životne dobi. Policija intenzivno traga za dva muška lica koja su na mostu na Adi Bojani palicama ili motkama napali M. M. i M. N. – kazali su iz policije.

Jedna od bliskih rođaka žrtve na svom profilu je objavila kako su osumnjičeni istu noć privedeni u stanicu policije i pušteni. Navela je da su žrtve zadobile teške povrede i da se radi o frakturi lobanje.

Pobjeda nezvanično saznaje da su Lambulić i Šuškavčević bili privedeni u CB Ulcinj, ali ne zbog prebijanja na mostu koje se dogodilo u noći između subote i nedjelje. Oni nijesu zadržani jer policija o napadačima nije imala informacije u tom trenutku.

Kako je saopšteno, policija je, nakon incidenta, za osumnjičenim licima raspisala lokalnu potragu.

– Policija je raspisala lokalnu potragu za A. L. (20) i A. Š. (22) iz Podgorice, a oni se potražuju zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nasilničko ponašanje u sticaju sa krivičnim djelom teška tjelesna povreda - istakli su iz Uprave policije.

Oni su, kako se sumnja, 1. maja oko 2.45 časova na mostu na Adi upotrebom palice i motke napali oštećene M. M. i N. M. zadajući im više udaraca.

Pobjedi je iz policije potvrđeno da se incident dogodio nakon što su se Ulcinjani i Podgoričani, automobilima, sreli na uskom mostu, a niko nije želio da se vrati vozilom nazad kako bi omogućio prolaz drugom.

Oštećenima je ukazana ljekarska pomoć, a N. M. su konstatovane teške tjelesne povrede.

Policija je o svim preduzetim radnjama obavijestila državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Ulcinju koji je kvalifikovao navedeno djelo i naložio lišenje slobode osumnjičenih lica.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.