Muzika

Lake Fest: Damir Urban, Block Out, Psihomodo pop, Darko Rundek..

Izvor

Ljubitelji prvenstveno rok muzike, ali i pravaca kao što su pank i hip-hop, uživaće na jezeru Krupac u hitovima nekih od najpopularnijih bendova sa prostora bivše Jugoslavije. Na festivalu će nastupiti dvadeset izvođača, među kojim su Atomsko sklonište, Damir Urban, Beogradski sindikat, Električni orgazam, Block Out ,Psihomodo pop i Darko Rundek.

Početak drugog Lake Festa označiće svirka benda Marble 20. jula, a festival će zatvoriti legendarni Marky Ramones Blitzkrieg.

Na konferenciji za medije održanoj u 'Montenegro pub'-u u Podgorici, predstavnik organizatora festivala Danko Jokanović istakao je odličnu saradnju sa Pivarom 'Trebjesa', čiji je brend Nikšićko Pivo i ove godine sponzor Lake Fest-a.

„Uz prave prijatelje festivala i istinske ljubitelje rock muzike, po kojoj je Nikšić prepoznatljiv, vjerujem da ćemo i ove godine imati tri festivalska dana za pamćenje“, kazao je Jokanović.

Natalija Milić, menadžer korporativnih komunikacija u „Trebjesi“, saopštila je da je prošlogodišnje iskustvo sa Lake Fest-om najbolja preporuka za nastavak saradnje sa organizatorima festivala.

„Prošlogodišnji Lake Fest protekao je u znaku mladosti, dobre muzike i druženja, i to su sve razlozi koji su nas opredijelili da Nikšićko Pivo ponovo podrži festival na Krupcu“, navela je Milić.

S obzirom na to da je pivo neodvojivo od rock muzike, za ljubitelje ovog pića, uoči Lake Fest-a lansirano je Nikšićko Pivo Pinta koje se već može naći na tržištu. Ono je dio Nikšićko Rocks platforme, a istinskim ljubiteljima piva buće ponuđena limenka zapremine 568 ml, koja će se prodavati po cijeni standardne limenke od pola litra, što znači da će potrošači dobiti 13,6 % odsto gratis piva.

U sklopu festivala biće sprovedena kampanja „Kad pijem, ne vozim“, čiji je cilj da podsjeti na rizike koje sa sobom nosi voznja u alkoholisanom stanju.

S tim u vezi, Pivara „Trebjesa“ je u saradnji sa Maestro taksijem (telefon 19500) iz Nikšića, obezbjedila 50% popusta na sve vožnje od grada do Krupca i u povratku. Popust će važiti tokom festivalskih dana, u periodu od 16h do 04h.

Ulaznice za sva tri dana Lake Fest-a koštaće 25 eura, dok će se dnevne moći kupiti po cijeni od 10 eura.

Portal Analitika