Politika

Bivši šef Biroa za odnose s javnošću Vlade Crne Gore

Kusovac: Počelo posipanje pepelom agitpropa pokrenutog kao artiljerijska priprema Malom od Šubare

Bivši šef Biroa za odnose s javnošću Vlade Crne Gore, Srđan Kusovac, prokomentarisao je na Tviteru jutrošnje gostovanje Dragoslava Bokana na TV Hepi.

Kusovac: Počelo posipanje pepelom agitpropa pokrenutog kao artiljerijska priprema Malom od Šubare Foto: Foto: N1
Portal AnalitikaIzvor

Bokan je, između ostalog, kazao da je Demokratski front (DF) bio u „nevjerovatno teškoj poziciji“ na nedjeljnim lokalnim izborima u Nikšiću.

„S jedne strane, oni nisu bili dio vlasti. To je na neki način bio veliki pritisak za Andriju Mandića, Milana Kneževića i DF. S druge strane, ta priča o uticaju Srbije je postala jedan mit koji se neprestano vrti i koji daleko nadilazi prave razmjere odnosa Beograda sa Crnom Gorom“, naveo je on.

Kusovac smatra da je „počelo posipanje pepelom agitpropa pokrenutog kao artiljerijska priprema Malom od Šubare za izbore u Nikšiću“.

„Jutros na mojoj omiljenoj Treš TV smatranje i ukazivanje zašto je od onolike galame ispao samo ćorak. Suština koju ne shvataju je da je duboka država koja je '91. mogla da proizvede spin o Špegelju, a 2006. o Mašanu, spala 2021. na vunovlačarenje isluženih huškača i recikliranje sastava starijih vodnika na temu ʼMilo bežiʼ i ʼDuško osniva partijuʼ. Rezultat odgovara uloženom“, istakao je Kusovac.

Portal Analitika