Politika

Kukuličić: Poljoprivreda u Zeti je brend koji ćemo nastaviti da njegujemo i razvijamo

Koalicija “Prava stvar, Dokazano za Zetu – DPS, SDP, SD” kao jedan od svojih primarnih zadataka vidi nastavak doprinosa za dalji razvoj poljoprivrede u Zeti, poručila je kandidatkinja za odbornicu sa liste "Prava stvar, Koalicija Dokazano za Zetu - DPS, SDP, SD" - Mirjana Kukuličić.

Kukuličić: Poljoprivreda u Zeti je brend koji ćemo nastaviti da njegujemo i razvijamo Foto: Prava stvar
Portal AnalitikaIzvor

Cijeneći činjenicu da je poljoprivreda od izuzetnog značaja za taj kraj, Kukuličić je ukazala na to da je u periodu od 2018. do septembra 2022. godine poljoprivrednicima na teriotoriji opštine Zeta na ime podrške ukupno isplaćeno 180.493 eura.

''Stoga, naša Koalicija poručuje svim Zećankama i Zećanima da će poljoprivreda, kao što je to bio slučaj i do sada, i ubuduće ostati fokus našeg djelovanja. Time ćemo i nakon pobjede na predstojećim izborima, nastaviti da radimo na imidžu zetske poljoprivredne proizvodnje, koja je poznata i prepoznata ne samo u Crnoj Gori već i šire u bivšoj Jugoslaviji što otvara prostor za otvaranje novih tržišta na kojima naši proizvođači mogu plasirati svoje proizvode'', istakla je Kukuličić.

Kukuličić zaključuje da je poljoprivreda u Zeti brend koji će nastaviti da njeguju i razvijaju, "jer je to prava stvar za Zetu".

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.