Turizam

Kuda ovog vikenda? Portonovi je odlična ideja za izlet ili odmor na primorju ove jeseni

Ako ovog ljeta niste stigli da posjetite Portonovi i uživate u mnogobrojnim događajima, kraj septembra bi mogao biti pravo vrijeme da se spustite do Boke i iskusite čari ovog rizorta

Kuda ovog vikenda? Portonovi je odlična ideja za izlet ili odmor na primorju ove jeseni Foto: Portonovi
PR sadržaj
PR sadržajAutor
Portal AnalitikaIzvor

Portonovi se nalazi na jednoj od najljepših lokacija na našem primorju, a možete ga posjetiti i na samo jedan dan ili vikend i uživati u predivnim apartmanima, restoranima i šopingu.

‘’U ponudi Portonovog je 218 luksuznih apartmana i vila koji su dostupni za kupovinu ili za izdavanje, a proteklih godinu dana evidentno je sve veće interesovanje gostiju da se upravo ovdje nastane i provedu vrijeme tokom čitave godine. Najviše zbog toga što, pored izvanrednog smještaja i prepoznatljive usluge, u rizortu imaju sve što im je potrebno - brojne prodavnice, restorane, apoteku, kozmetički salon, teretanu, internacionalni vrtić i školu, kliniku i još mnogo toga.’’, istakla je Adrijana Husić, direktorica marketinga i komunikacija u Portonovom.

Za sve koji žele da uživaju u ovom prelijepom rizortu, možda već ovaj vikend je odlična prilika da se zaputite prema moru, opustite, napunite dobrom energijom i uživate u svim pogodnostima koje rizort nudi.

Pripreme za zimsku sezonu 

‘’Portonovi već prepoznat kao destinaciju na kojoj se u Crnoj Gori nalazi najljepša novogodišnja dekoracija sa jednom od najvećih jelki u regionu, te su planovi za prazničnu sezonu i ove godine uveliko u toku.'', istakla je Husić i najavila da će uskoro će biti otvoren konkurs za Portonovi praznični bazar za koji vjeruju da će i ove godine izazvati veliku pažnju kako zakupaca tako i posjetilaca.

“Pored prazničnog bazara, ono po čemu smo postali prepoznatljivi jesu pažljivo kreirani događaji, a ove godine ćemo organizovati zabavu 16 dana. Sigurna sam da ni ove godine nećemo razočarati posjetioce koji se raduju magičnoj dekoraciji, a uz prepoznatljive elemente i stižu neki novi koji će učiniti da Portonovi tokom decembra bude prava čarolija.’’, istakla je Husić i dodala da će i ove ova sezona biti u znaku dobrih koncerata, preko 20, te aktivnosti za djecu i specijalnim vizuelnim efektima koji neće izostati ni ove godine ali u drugačijoj formi.

Praznični program počeće 2. decembra svečanim paljenjem jelke, a praznični bazar planiran je od 23. decembra do 7. januara na Marina trgu uz svakodnevna dešavanja za djecu i odrasle.

Kako je bilo prošle godine u Portonovom, možete pogledati u prilogu:

Za više informacija o rezidencijama možete kontaktirati enquiries@portonovi.com.

Za rezervaciju smještaja pišite na stay@portonovi.com.

Za više informacija o događajima u Portonovom možete kontaktirati events@portonovi.com.


Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.