Politika

"Čekamo bolje okolnosti"

Krivokapić otkazao gostovanje na RTCG

Nosilac izborne liste "Za budućnost Crne Gore" na nedavno održanim parlamentarnim izborima, Zdravko Krivokapić, otkazao je ranije dogovoreno učešće u emisiji Intervju, koja je trebalo da bude emitovana uživo večeras na Prvom programu Televizije Crne Gore.

Krivokapić otkazao gostovanje na RTCG Foto: dan
RTCGIzvor

- Obavještavamo vas da večeras profesor Zdravko Кrivokapić neće iskoristiti priliku da gostuje na TVCG. S obzirom da smo se tokom predizborne kampanje držali principa da ne učestvujemo u emisijama RTCG i za to dali jasne razloge koji su poznati, kako vama tako i javnosti - saopštio je tim profesora Zdravka Krivokapića, prenosi portal RTCG.

Smatrali su, kako su kazali, da će uslijed demokratskih promjena "vaš servis unekoliko korigovati veoma jednostranu politiku izvještavanja i komentarisanja političkih događanja".

- Međutim, način na koji ste juče obradili temu sporazuma tri koalicione liste koje su ostvarile pobjedu na prethodno održanim izborima, učvrstio nas je u uvjerenju da se, na žalost, ništa u dosadašnjoj praksi rada vaše televizije nije promijenilo. Čekajući neke bolje okolnosti i uravnoteženiji odnos od strane uredništva RTCG-a srdačno Vas pozdravljamo - stoji u obavještenju tima profesora Кrivokapića.

U emsiji Intervju sinoć je gostovao lider koalicije "Mir je naša nacija" Aleksa Bečić, a učešće je ponuđeno i nosiocima ostalih lista na izborima 30. avgusta.

Portal Analitika