Politika

Odbor za politički sistem prihvatio amandman na prijedlog zakona o izmjenama Krivičnog zakonika

Koprivica: Potrebno uskladiti raspone propisanih kazni za krivična djela

Odbor za politički sistem, pravosuđe i upravu Skupštine Crne Gore održao je danas 85. sjednicu.

Koprivica: Potrebno uskladiti raspone propisanih kazni za krivična djela Foto: Screenshoot
Portal AnalitikaIzvor

Koprivica je kazao da je potrebno uskladiti raspone propisanih kazni za krivična djela.

Odbor je jednoglasno prihvatio amandman na prijedlog zakona o izmjenama Krivičnog zakonika Crne Gore, koji je podnio poslanik Momo Koprivica, čime on postaje sastavni dio teksta prijedloga zakona.

Usvojen je i Izvještaj sa Kontrolnog saslušanja sa predlogom zaključaka na temu: „Postupanje pravosudnih organa u slučaju ukidanja zabrane ulaska u Crnu Goru Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću“.

Koprivica je kazao da se saznala kompletna istina u ovom postupku te da je sad potreban "adekvatan pravni epilog".


Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
n nelegitimni_neregistrovani
08.05.2023. 08:56

E vala sto je lijepo vidjet ovu polupraznu salu sa polupraznim mozgovima. Bar se ispricaju izmedju sebe. Kakva je ovo bijeda i jad.

4
0
z zzzzzzzzzz_neregistrovani
08.05.2023. 08:05

Odavno vec nekoliko dana ne cusmo drzavnog tuzioca koji pre optuzuje javno u proseku po 19 gradjana …. Koprivica sasvim dovoljan za CG pa tuzilastvo treba ukinuti zbog troskova…… takodje clanove odbora prepoloviti jer Kopro prica koliko 10 drugih poslanika….. znacajno umanjenje 500000000 troskova sto apostoli nacinjese zaoosljavanjem izdajnika!Tako bi se i Drtan moga pofalit za ovi napredak greota je uskoro mora u bezaniju da spasava svoju frustraciju!

4
0