Politika

Komnenović ostaje na čelu Opštine Tivat

Tivat ima stabilnu gradsku kasu, vrijeme je za investicije, vrijeme je da gradimo lokalnu infrastrukturu i sve ono što je Tivtu nedostajalo posljednjih godina i decenija. Čestitam svim odbornica novog saziva i pozivam ih na konstruktivan i efikasan rad u korist građana Tivta, kazao je predsjednik opštine Tivat Željko Komnenović. On je najavio da će ostati na toj funkiciji.

Komnenović ostaje na čelu Opštine Tivat Foto: Opština Tivat
Radio TivatIzvor

Na pitanje novinara da li su konstituenti koji su danas izglasali izbor predsjednika Skupštine opštine završili koalicioni dogovor, Komnenović je rekao da je on pri kraju.

"Podjeljene su funkcije izvršne i zakonodavne vlasti. Zakonodavna je danas formirana na čelu sa Miljanom Markovićem koji je bio nosilac liste DF, predsjednik Opštine je i dalje moja malenkost ispred najbrojnije grupacije "Narod pobjeđuje“, potpredsjednička mjesta su pripala Krtoljskoj listi i Bokeškom forumu, a i ostale funkcije i odbori su definisani, još se očekuje potpis na ovaj dokument", rekao je Komnenović.

Kaže da su se tokom dugih i iscrpnih pregovora rukovodili izbornim rezultatom i demokratskim principima.

"To se vidjelo danas na djelu pri izboru predsjednika Skupštine, obzirom da je DF osvojio tri mandata i drugi je po jačini u novoj skupštinskoj većini", kaže Komnenović, prenosi Radio Tivat.

Najavio je da će truditi da na najstručnije ljude dovedu na najodgovornije pozicije.

"I ono što nas sada interesuje je stabilna skupštinska vlast koju sada imamo i što bolja realizacija svih planova i investicionih poduhvata koje želimo i mi, i građani Tivta”, naglasio je Komenović.

 

Miljan Marković izabran za predsjednika SO Tivat
8
Miljan Marković izabran za predsjednika SO Tivat
02.12.2022 14:54

 

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
t tesko__neregistrovani
03.12.2022. 15:50

Teško Tivcanima! 🇲🇪

1
0
n nina_neregistrovani
02.12.2022. 20:59

Jadni Tivcani !!!

15
0