Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Koalicija “Prava stvar, Za Tivat svih nas”: Grad će imati novi, odgovoran i svakodnevno posvećen menadžment Opštine

"Alarm u „pet do podna“ može da zvoni, ali uzaludno"

Koalicija “Prava stvar, Za Tivat svih nas”: Grad će imati novi, odgovoran i svakodnevno posvećen menadžment Opštine

Menadžment Opštine Tivat na odlasku nas je nedavno obavijestio o određenom broju projekata koji će biti dovršeni ili započeti baš u mjesecu pred nama. Sasvim u redu, kada bi postojala minimalna šansa da se plasirana informacija razumije kao svakodnevna, odnosno servisna. Opština mora raditi poslove i izvršavati zadatke zbog kojih postoji, u interesu svih građanki i građana, tokom čitave godine i u svim okolnostima, saopšteno je iz koalicije „Prava stvar, za Tivat svih nas“.

Koalicija “Prava stvar, Za Tivat svih nas”:  Grad će imati novi, odgovoran i svakodnevno posvećen menadžment Opštine Foto: Prava stvar
Portal AnalitikaIzvor

Međutim, kako su istakli, po stilu informacije i izabranom trenutku za objavljivanje jasno je da se ovdje radi o klasičnoj predizbornoj promociji na početku kampanje i to sa institucionalnih pozicija. Baš je nekako sve „stalo“ u naredni, gle čuda, izborni mjesec, nedostajala je samo još konstatacija „naredne dvije sedmice su ključne“. 

„„Krivac“ za to je sajt Direkcije javnih nabavki. Ipak, optuženi sajt nije bio blokiran dvije godine, već tek oko mjesec dana. I to možemo samo donekle razumjeti, ali nije potrebno ići u dubine memorije i prisjetiti se obećanja kako nove vlasti koje su donijele „osvježenje“ neće koristiti institucije i javne funkcije za partikularne političke interese i partijsku promociju, pogotovo ne u predizbornom periodu“, navodi se u saopštenju.

Kako dodaju, da dobro percipiramo o čemu se radi govoričinjenica da je 50 metara trotoara „zaslužilo“ da ga u toku izgradnje, na početku izborne kampanje, obiđu zajedno predsjednik i potpredsjednik Opštine, koji su nosioci jedne od lista, i da su to vrlo ponosno objavili. 

„Građankama i građanima Tivta je sve jasno. Mjesec pred nama je u suštini samo završnica kampanje koja je započela odmah nakon prethodnih izbora, održanih prije dvije godine. Imalo se kad rabotat u ove dvije godine, ali više smo bili u institucionalnoj blokadi, političkim nadgornjavanjima, samopromocijama, zaljubljeni u svoj odraz u ogledalu,i alarm u „pet do podna“ može da zvoni, ali uzaludno“, navode iz ove koalicije.

Prema njihovim riječima, Tivat će nakon 23. oktobra dobiti novi menadžment Opštine, predvođen predstavnicama i predstavnicima njihove koalicione liste, odgovoran, stabilan u cjelokupnom četvorogodišnjem mandatu, svakodnevno posvećen Tivtu svih nas. 

„Građanke i građani nam svakodnevno potvrđuju da u našoj listi prepoznaju PRAVU STVAR za Tivat. To ćemo i dokazati konkretnim rezultatima u cijelom trajanju budućeg mandata, i kao većina u SO Tivat i u gradskoj izvršnoj upravi“, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika

Komentari (3)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
I IdemoZaCrnuGoru__neregistrovani
01.10.2022. 12:26

Tivat voli svoj dom! Tivcani poštuju Tradiciju i Baštine Crnogorske! 🌅❤️🇲🇪

2
0
P PravaStvar__neregistrovani
01.10.2022. 10:15

Svi za PRAVU STVAR@TIVAT@❤️🇲🇪❤️

3
0
T Tivat__neregistrovani
01.10.2022. 08:25

Tivat ako ne shvati sta se sve dešava po našoj Crnoj Gori i sta nam rade razni izdajnici okupatori špijuni propasce kao što je ne daj Bože Nikšić! Zato olovke u ruke i svi za našu Nezavisnu Evropsku Crnu Goru zbog djece školovanja pravilnog i budućnosti njihove! Ne dozvolite da svetosavci koji po crkvama imaju i oružje vladaju vašim mislima i opredjeljenjima! Ovo je Visevjekovna Država sa svim gradovima u njoj! Svi za Našu Teritoriju i naše Domove i Dvorista! Ne dozvolimo da nam grobovi naših predaka odu u ruke Crkve Srbije!Ovo je Crna Gora Vječna Ponosna sa Ponosnim Gradjanima koji znaju da raspoznaju ZLO I DOBRO! 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

6
1