TV / Film

Ko će glumiti Frenka Sinatru?

Izvor

-Leonardo Di Kaprio mi je često govorio o toj ulozi, ali pitanje je u kojem će me pravcu odvući priča. Mogli bismo izabrati i nekog nepoznatog glumca, kazao je reditelj u razgovoru za „Entertejment tunajt“.

Možda bi neka poznata zvijezda u filmu suviše odvlačila pažnju, sumnja Skorseze dodajući da će se u filmu tokom pjevačkih scena ipak čuti Sinatrin glas.

-Postoji toliko dilema, i šta god da uradite uvjek će biti onih kojima se to neće svidjeti, zato morate tragati za nekim posebnim rješenjem. Mislim da sam do njega došao i pravo je vrijeme da sve to stavim na papir, otkriva slavni reditelj čiji je novi film „Hugo“ na ovogodišnjoj dodjeli Oskara osvojio pet priznanja.

Skorseze je priznao da je najveći problem smjestiti tako uzbudljivu biografiju, kakva je Sinatrina, u jedan cjelovečernji film.

-Voleo bih da ispričam cijelu priču, ali pravo je umijeće znati odakle početi jer ne možemo ispričati baš sve. Kada bismo ispričali cijelu priču o Sinatri, imali bismo djelo od petnaestak sati, što bi prije bila mini serija nego film, objasnio je Skorseze, dodajući da nije nemoguće da se sve na kraju završi upravo snimanjem serije.

Možda Di Kaprio neće zaigrati u filmu o Sinatri, ali će sasvim sigurno biti uključen u sljedeći Skorsezeov film čije bi snimanje trebalo da počne tokom predstojećeg ljeta.

-Čini mi se da je pravo vrijeme da počnem sa snimanjem filma ’The Wolf of Wall Street’ (Vuk sa Vol Strita). To je veoma uzbudljiva priča, i mada je smještena u početak devedesetih, i sada je veoma aktulena, kazao je Skroseze dodajući kroz smijeh da novac nikada nije bio problem.

-Novac je dobar, samo je pitanje šta ćete uraditi sa njim kada ga jednom budete imali.

Foto: chrisbeetlesfinephotographs.com

Portal Analitika