Politika

Klikovac: Građani shvataju poruke i daće pravi odgovor

Premijer kojem je izglasano nepovjerenje Dritan Abazović nije odgovorni državnik države koju predstavlja, već radi za interese nekih struktura izvan Crne Gore, ocijenio je funkcioner DPS-a Andrija Klikovac u emisiji “Pressing” na Gradskoj RTV.

Klikovac: Građani shvataju poruke i daće pravi odgovor Foto: Gradski portal
Gradski portalIzvor

Klikovac kaže da Abazović ima jasnu agendu koja je postavljena od onih struktura koje su mu pomogle tokom izborne kampanje 2020. i nakon toga – da dođe do funkcije premijera.

“Vjerujem da u Crnoj Gori kao mladoj demokratiji građani neke poruke sporije shvataju, ali znam da, bez obzira na vjeru i nacionalnost, te poruke prihvataju i daće im pravi odgovor”, poručio je Klikovac.

Ostavka direktorice BIRN-a dodatno potvrđuje da je riječ o klasičnoj manipulaciji u kojoj su targetirani borci za ljudska prava.

“Pojedinim novinarima koji su doprinijeli kreiranju takve slike o Crnoj Gori treba saopštiti da to nije u interesu građanskog i sekularnog društva naše države i da su oni ti koji govore o podjelama, a sami ih produbljuju”, smatra Klikovac.

Prema njegovim riječima, Jakov Milatović je pokazao da nema demokratski kapacitet.

“Mi možemo samo slutiti da će ta gradska uprava biti revanšistička prema svim građanima koji ne misle kao oni. U Podgorici će postojati građani prvog i drugog reda”, navodi Klikovac.

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
b bjelopavlić_neregistrovani
06.12.2022. 11:49

"Građani shvataju poruke i daju pravodgovor". Tako je pa zato i dobijate sve manje glasova g. Klikovac.I brzo će i novi parlamentarni izbori i tu ćete dobiti odgovor od građana.

2
1