Društvo

Reagovanje sudije Upravnog suda

Klikovac demantuje GP URA: Štitio sam svoju porodicu

Sudija Upravnog suda Srđan Klikovac demantovao je tvrdnje GP URA da je prijetio njihovom članu i nastavniku razredne nastave u OŠ "Branko Božović“ u Podgorici Mitru Magovčeviću zbog iznošenja nepravilnosti u ustanovi u kojoj radi.

Klikovac demantuje GP URA: Štitio sam svoju porodicu Foto: Portal Analitika
Portal AnalitikaIzvor

-Netačne su tvrdnje ovog pokreta budući da sam ja samo štitio svoju porodicu od evo višegodišnjih napada njihovog člana na Gordanu Klikovac. Naime, njihov član već mjesecima Gordanu Klikovac proziva u više medija lažno je optužujući u vezi nezakonitosti njene diplome. Njihov član je takođe na vajber grupi iznio sledeće riječi, a u vezi njenog izbora za direktora škole, sledeće riječi. Gordana Šehović, Poslednja igra leptira (zna se ko je bio frontmen te grupe i kako je okončao svoj život, a ako GP URA sa tim nije upoznata može taj podatak naći na internetu) - naveo je Klikovac u reagovanju.

Dodaje i da je član GP URA rekao da će se to riješiti reizborom u njegovu korist čim se formira Vlada.

-Revoltiran ovom objavom nazvao sam njihovog člana, predstavio mu se nakon čega mi je isti rekao da nema vremena i riječ mrš. Ponovo sam ga pozvao sa namjerom da mu ukazem da se ne sprda sa mojom porodicom i mojim prezimenom, ali se nije javio. Nakon toga sam mu uputio poruke da je pi.da i koja riječ predstavlja ne prijetnju već karakternu osobinu jednog muškarca.. Vjerovatno vi iz ovog pokreta mislite da vam je sve dozvoljeno, pa i miješanje u porodicu i da je napadate bez ikakvog razloga? E, pa prevarili ste se, muško sam i ja i moja dva sina ćemo znati odbraniti njihovu majku od posprdavanja sa našim prezimenom i prijetnji da će završiti kao Neša leptir. Na kraju vam preporučujem da se bavite politikom, da pazite šta kome obećavate na vajber dopisivanju i da moju porodicu ostavite na miru -navodi se u reagovanju Klikovca.

Portal Analitika