Region

Autor satirične emisije "24 minuta" ocijenio

Kesić: Promjene u Crnoj Gori ljekovite, možda i mi da dobijemo neki pelcer

Autor satirične emisije "24 minuta" Zoran Kesić ocijenio je da se situacija u Crnoj Gori promijenila na bolje jer su, smatra, političke promjene ljekovite i zdrave za demokratiju.

Kesić: Promjene u Crnoj Gori ljekovite, možda i mi da dobijemo neki pelcer Foto: Promo: Nova S
nova.rsIzvor

- Možda ako možemo i mi da dobijemo neki pelcer ovdje u Srbiji, da preslikamo nešto ako je valjalo u taktici crnogorske opozicije – istakao je Kesić juče uoči emitovanja prve epizode nove sezone njegove emisije.

U Srbiji se, kako navodi ironično, promijenilo samo to što su postigli “ludačko poštovanje” u Vašingtonu i Bijeloj kući prilikom potpisivanja sporazuma sa Kosovom.

Komentarišući povratak na male ekrane, Kesić ističe da se nije uželio politike i političara, jer se, kako kaže, poslije dva mjeseca pauze “čovjek navikne na nerad, na uživanje u drugim stvarima – čitanje knjiga, gledanje serija, uživanje sa porodicom i prijateljima”.

Iz tog ugla nisam se zaželio. Ali uvijek je tako kada napravimo veliku pauzu. Ali poslije jedne, dvije, tri nedjelje ponovo se navučemo na praćenje aktuelnosti i iznova se zaljubimo u našu emisiju i krećemo da grizemo – rekao je Kesić.

Portal Analitika