Kendo: Veliki uspjeh naših reprezentativaca na Balkanskom prvenstvu

U Skoplju je proteklog vikenda održano Balkansko prvenstvo u kendou, a crnogorski reprezentativci ostvarili su niz uspjeha.

Kendo: Veliki uspjeh naših reprezentativaca na Balkanskom prvenstvu Foto: PA
Portal AnalitikaIzvor

U individualnom dijelu takmičenja, u konkurenciji muški seniori, Marko Andrijašević je zauzeo drugo mjesto, a Timotije Smolović treće. Kod veteran, Dejan Đurašković i Stefan Vujović okitili su se bronzanim medaljama.

U konkurenciji juniora, Hana Nikitović osvojila je nagradu za borbeni duh.

Narednog dana, u ekipnom dijelu takmičenja, crnogorska muška seniorska reprezentacija postala je vicešampion Balkana. U veoma rezultatski gustom meču finala, prvo mjesto ekipno zauzela je reprezentacija Srbije. Treće mjesto su podijelile reprezentacije Turske i Bugarske.

Našu mušku seniorsku reprezentaciju sačinjavali su: Dejan Đurašković, Marko Andrijašević, Timotije Smolović, Miraš Šljivančanin, Stefan Vujović i Luka Jeraminok.

Na takmičenju je učestvovalo više od 150 takmičara iz 11 država i to Turske, Grčke, Rumunije, Bugarske, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Malte kao gosta.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.