Politika

Kaluđerović: Večeras redovna sjednica podgoričkog SNP-a

Izvor

- Utvrđen je dnevni red koji je vezan za pripremu partije za predstojeće parlamentarne izbore i za održavanje izborne konferencije. Sjednica je potpuno redovna u skladu sa rokovnikom Glavnog odbora, jer u narednim danima predložiti kandidate za poslanike odnosno proći onu proceduru koja je uobičajena za sve partije, kazao je Kaluđerović za Portal Analitika.

Podgorički štampaniji mediji objavili su u svojim jutrošnjem izdanjima da bi podgorički odbor mogao danas da se odluči hoće li pristupiti Demokratskom frontu ili će ostati vjeran predsjedniku Srđanu Miliću. Kaluđerović nije želio da komentariše takve najave navodeći da će se ''po prirodi stvari detaljnije upoznati sa informacijom što je na nivou Glavnog odbora i rukovodstva partje rađeno kada je u pitanju nastup na izborima''.

Članovi podgoričkog odbora su i potpredsjednik SNP-a Neven Gošović, šef poslaničkog kluba SNP-a Aleksandar Damjanović, funkcioner SNP-a Vuksan Simonović koji su uz Kaluđerovića podržali na Glavnom odboru samostalni nastup najjače opozicione partije na predstojećim izborima.

U podgoričkom SNP-u su Predrag Bulatović, Milan Knežević, Jovo Pejović, Zoran Lakušić, Aleksandar Sekulić i Sanja Mihaljević funkcioneri SNP-a koji su najavili pristupanje Demokratskom frontu.

Portal Analitika