Politika
  • Portal Analitika/
  • Politika /
  • Kaluđerović: Sigurna sam da je naše društvo dovoljno demokratski zrelo i da neće nasjesti na Đukanovićeve provokacije

Kaluđerović: Sigurna sam da je naše društvo dovoljno demokratski zrelo i da neće nasjesti na Đukanovićeve provokacije

Đukanović, kako se steže obruč oko njega i približava čas kada će pravda zakucati i na njegova vrata, ponovo prijeti sukobima i nemirima, kazala je poslanica SNP-a, Slađana Kaluđerović. 

Kaluđerović: Sigurna sam da je naše društvo dovoljno demokratski zrelo i da neće nasjesti na Đukanovićeve provokacije Foto: SNP
Portal AnalitikaIzvor

"Njegova najava „krvne osvete“ nije ništa drugo nego očajnički pokušaj da iskreira tenzije ne bi li tako prebacio fokus sa borbe protiv organizovanog kriminala i korupcije na neke druge stvari", kaže Kaluđerović. 

Nijedan pojedinac, ma kako se zvao, kako kaže Kaluđerović, ne može biti iznad zakona. 

"I zato pozivam nadležne pravosudne organe da ispitaju da li u Đukanovićevom nastupu ima elemenata krivičnih djela izazivanja nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora ili netrpeljivosti, odnosno izazivanja panike i nereda.

Sigurna sam da je naše društvo dovoljno demokratski zrelo i da neće nasjesti na Đukanovićeve provokacije, iako se pokazalo da su mir, stabilnost i vladavina prava kost u grlu bivšeg lidera DPS-a koji na sve načine pokušava da destabilizuje Crnu Goru ne bi li na taj način izbjegao odgovornost za višedecenijsku pljačku države. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikad!", ističe Kaluđerović.

Đukanović: Jako griješi onaj ko u lisicama na rukama drugih ljudi, nad kojima likuje, ne prepoznaje svoje lisice sjutra
60
Đukanović: Jako griješi onaj ko u lisicama na rukama drugih…
23.04.2024 10:26

 


Portal Analitika