Politika

Kalezić: Pokušaj šminkanja bivšeg DF i njihovih lidera

Najnoviji navodi vezani za suđenje u slučaju Državni udar iz 2016. godine, tvrdi saradnik na Univerzitetu Crne Gore Danilo Kalezić, predstavljaju "pokušaj šminkanja bivšeg Demokratskog fronta i njihovih lidera".

Kalezić: Pokušaj šminkanja bivšeg DF i njihovih lidera Foto: UGC
Portal AnalitikaIzvor

"Mediji koji su vodili kampanju pripreme i relativizacije državnog udara pokušavaju dodatno obesmisliti, već kompromitovani, sudski proces intrigantskim i montiranim porukama", dodaje on.

Kalezić navodi kako se sve dešava "u trenutku kad SAD uvode sankcije 'povezanim licima".

"Nema te prepiske i kafanski spletki koje mogu promijeniti, sad već i istorijsku, činjenicu da su ruske i srpske obavjestajne službe pomognute eksponentima u Crnoj Gori, pokušali i na kraju izveli državni udar", zaključio je on.

Portal Analitika

Komentari (4)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
M Marko_neregistrovani
20.11.2023. 17:46

Vesti su odavno, mnogo prije nego ih je kupio Đilac, počele da vode podmukli rat protiv Crne Gore. Lično vjerujem da je sve počelo zbog svađe oko podjele plijena prve i druge familije, a onda se to prenijelo na zlobu prema čitavoj naciji i državi.

18
0
K Kvatro
20.11.2023. 17:39

SVE JE BILO TAKO 100%, NEMA VIŠE PEGLANJA ČINJENICA. OPEGLANE SU KOLIKO SU GOD MOGLI DA IH PEGLAJU. TO PEGLANJE IM JE OMOGUCILO DA SE UVUKU U VLADAJUVOJ STRUKTURI.

16
0
L Ljubo_neregistrovani
20.11.2023. 17:28

.....pokušali i na kraju izveli državni udar....Pokušaj 2016, izvršenje tog državnog udara 2023, sa zadrškom od 7 godina. Jedinstveni državni udar u svijetu, prvo pokušaj a onda nakon 7 godina izvršenje drž. udara.

18
1
D Danilo_neregistrovani
20.11.2023. 17:18

Imenjače, svaka riječ ti vrijedi zlata. Svi znamo da su okupatori. Ovo je užas do kuda su dogurali, na vrh vlasti naše predivne države Crne Gore.

29
2