Društvo

Grupa građana odustala od blokade NP Biogradska gora koja je bila planirana za danas

Kalezić: Martinović obećao besplatan ulaz u NP za Mojkovčane, Kolašince i Berance

Direktor Nacionalnih parkova Crne Gore Vladimir Martinović obećao je da će ukinuti plaćanje ulaznice u NP Biogradska gora za građane Mojkovca, Kolašina i Berana, kazao je predstavnik građana Miodrag Kalezić nakon sastanka sa Martinovićem.

Kalezić: Martinović obećao besplatan ulaz u NP za Mojkovčane, Kolašince i Berance Foto: RTCG
RTCGIzvor

Kalezić je kazao da je grupa građana odustala od blokade NP Biogradska gora koja je bila planirana za danas jer im je Martinović obećao da će ispuniti njihov zahtjev.

On ističe da Nacionalni park neće biti oštećen jer je građana Mojkovca malo, te da su svi pošli u druge gradove u potrazi za boljim životom.

"Obećao je usmeno, ostaje nam da se oslonimo na njegovu riječ. Odrasli smo, u Crnoj Gori riječ mnogo znači", kazao je on u emisiji "Dobro jutro Crna Goro".

Ipak, danas svi plaćaju ulaz u NP Biogradska gora.

"Mene već danas ljudi zovu i pitaju zašto se danas naplaćuje i zašto već nije besplatan ulaz. Zato apelujem na gospodina Martinovića da to što je obećao ubrza", kazao je Kalezić.

Za 15 dana sastaće se sa Martinovićem da bi razgovarali o vraćanju turističkih vozova.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.