Politika

Kadić: Nijesam imao nikakve kontakte sa Demokratskim frontom

Izvor

- Nijesam ni postredno niti neposredo imao kontakte sa Demokrtaskim frontom, i to je istina. Takozvani Demokratski front ne može pričati o demokrtiji kada neko iz njihovih redova, ovako nepotpisan, daje lažne informacije. Stav DSS je bio poznat, mi smo za opozicionu koaliciju, nažalost sada se vidi kakvim se stvarima služe gospoda koja žele da formiraju DF – rekao je Kadić za Portal Analitika.

Predsjednik DSS-a ističe da je vrlo simptomatično da izvor iz PzP-a, za njega i njegovu stranku plasiraju priču o saradnji sa vlašću.

- Gospodin Medojević je bio član predsjedništva SDP-a, on je promjenio Ustav iza leđa opozicije. Iz Demokratskog fronta su mislili da nam mogu izbrisati pamćenje. Taj isti Medojević dok je pregovarao sa opozicijom pregovarao je sa Krivokapićem. Toliko o poštenju i cjenjenju – rekao je Kadić.

On je kazao da stoji iza toga da je DSS napravio dobar potez kada je izbacio SDP iz podgoričke vlasti jer je upravo ta stranka ideolog onoga što se desilo na Njegušima.

Kadić je naglasio da je prilično iznenađen „što su „Vijesti” kao ozbiljne novine, obajvile informaciju o navodnim pregovorima DSS-a sa Demokratskim frontom a da nijesu kontaktirale drugu stranu”.

Portal Analitika