Politika

Nije se izjasnio da li je spreman za razgovore sa ostatkom koalicije "Za budućnost Budve"

Jovanović: O novoj vlasti možemo pričati sa svima osim sa DPS i NSD

Nosilac liste "Budva naš grad" poručio je večeras kako nemaju šta da pričaju povodom formiranja nove vlasti sa Demokratskom partijom socijalista i Novom srpskom demokratijom.

Jovanović: O novoj vlasti možemo pričati sa svima osim sa DPS i NSD Foto: Printscreen
Portal AnalitikaIzvor

"Sa onima koji sa kojima nijesmo uspjeli da ustabilimo vlast i koji su srušili vlast u Budvi nakon hapšenja predsjednikla Mila Božovića, i vršili opstrukcije i okrenuli leđa svom partijskom šefu i prijatelju Milu Božoviću nemamo šta da pričamo. Ovo se odnosi na nosioca liste - Novu srpsku demokratiju", kazao je Jovanović za TVCG.

No, nije se izjasnio o tome da li su spremni na razgovore sa ostalim partijama sa liste "Za budućnost Budve".

"Tokom cijele kampanje tvrdili smo da smo najjača lista i to se na kraju i desilo. Mi se nismo okupili pred izbiore da sa nekom našminkanom pričom prevarimo građane. Mi smo ponudili jednu principijelnu priču. To su građani Budve prepoznali. Bili smo jedina lista bez partijske infrastrukture.Podsjećam da ZBCG ima devet partija. Njih devet su osvojili devet mandata, a mi kao grupa građana isto toliko. Naša lista će biti zastupljena sa devet mandata, a NSD će imati četiri. To nam daje za pravo da budemo okosnica vlasti. Siguran sam da će se lista formirati oko liste Budva naš grad", istakao je Nikola Jovanović.

Evo koliko je ko glasova osvojio u Budvi
9
Evo koliko je ko glasova osvojio u Budvi
27.05.2024 14:02

 

Portal Analitika