Crna hronika

Branilac predsjednika Opštine Budva Mila Božovića nakon odluke o produženju pritvora

Jovanović: Nepravda je brza i dostižna, Viši sud pokušao da opravda tužilačku predizbornu komediju

Nakon presude Višeg suda kojom je predsjedniku Opštine Budva Milu Božoviću produžen pritvor, njegov branilac je poručio da je nepravda brza i dostižna.

Jovanović: Nepravda je brza i dostižna, Viši sud pokušao da opravda tužilačku predizbornu komediju Foto: RTCG
PobjedaIzvor

"Umjesto da Viši sud dosljedno sprovede nalog Apelacionog suda, on je naprosto na brzinu dodao dve stranice ničega, odnosno dve stranice naučne fantastike koje koje imaju veze sa Milom Bžovićem taman kao i sa članovima sudskog veća. Rješenje koje je u postupku ponovnog odlučivanja doneo Viši sud od prethodnog se razlikuje samo u dve stvari", naveo je on.

Dodao je da je duže za tačno dve stranice i da se u istom prepričavaju navodni razgovori "neka dva kuma".

"Vijeće Višeg suda preko dvadeset puta navodi da se radi o komunikaciji dva kuma. Međutim, još kod sudije za istragu 14. aprila 2023 je vrlo jasno konstatovano da Milo Božović nije u komovskim odnosima niti sa jednim licem koje se pominje u postupku. To znači da se vrtimo u krugu dokazivanja da neko sa nekim nije kum, što je ponavljam već jednom vrlo jasno osporeno i čak ni tužilac u svom rješenju o zadržavanju ovo nije naveo jer je bilo jasno da je netačno", istakao je Jovanović.

Rekao je da će izjaviti žalbu.

"Viši sud nije ispoštovao odluku Apelacionog suda osim što je na dve dodatne stranice probao da na brzinu opravda ovu tužilačku predizbornu komediju", zaključio je Jovanović.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
D Dragi_neregistrovani
02.06.2023. 14:15

Ima li ko u ovoj državi da ovoj umisljenoj pravnoj veličini pokaže put do granice sa trajnom zabranom ulaska u Crnu Goru jer ovoliku dozu bezobrazluka Crna Gora odavno nije vidjela. Nipodastavanje svega u ovoj državi od ove spodobe je prešlo sve granice dobrog ukusa. Neka mu neko objasni da moze kako hoće, ali ne I dokle hoće.

6
0
c cg12__neregistrovani
02.06.2023. 11:43

Neka ti kumara podnese ostavku i odmara ,a ako ima pravde uskoro će mu se mnogi litijaški mafioze priključiti

10
0