Zabava

Nakon pauze spremna za posao

Jovana opet u Jutarnjem, kum Srđan Predojević bez angažmana

Jovana Joksiović, ponovo će se naći u ulozi voditeljke Jutarnjeg programa, pišu beogradski mediji. Naime, kao što se ranije nagađalo ona je novolice  televizije K1, koja je u vlasništvu njenog supruga Željka Joksimovića.

Jovana opet u Jutarnjem, kum Srđan Predojević bez angažmana Foto: Skrinšot
Portal AnalitikaIzvor

Naime, nakon otkaza koji je dobila na TV Prva prije oko mjesec dana, naveliko se pisalo o tome u kojoj kući će raditi. Rastanak sa Prvom televizijom je prošao burno, ali čini se da će poznata voditeljka uskoro početi da vodi jutarnji program na televiziji K1.

Jedan izvor blizak Joksimovićevoj tvrdi da je posao "našla" baš na televiziji svog supruga Željka Joksimovića.

- Željko mi je davno pričao kako želi da na K1 pokrene jutarnji program. Kad je Jovana sredinom septembra dobila otkaz na Prvoj, logično je bilo da će taj posao ponuditi svojoj ženi. Ona je, međutim, čekala nekoliko nedjelja da vidi da li će da dobije ponude sa nacionalnih televizija. Kad je shvatila da su joj na nekim televizijama zatvorena vrata, a na drugim ne mogu da joj plate koliko je tražila, odlučila je da pređe na K1. - objasnio je izvor.

View this post on Instagram

Photo session by @srdjan.predojevic

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on


- Željko je glavnu riječ prepustio Jovani, uopšte joj se ne miješa u posao. Ona uveliko radi na konceptu jutarnjeg programa, ali nije htjela da nam otkriva detalje - dodao je.

Jovana još uvek nije komentarisala ove tvrdnje, ali je Srđan Predojević, njen dugogodišnji kolega I kum, rekao da on nije pozvan na ovu televiziju.

- Zasad nema nikakvih novosti o nekom mom angažmanu na televiziji. Ne bih komentarisao to što Jovana počinje da vodi jutarnji program na K1, niti da li me je zvala da radimo zajedno - izjavio je.

Portal Analitika