Region

Drama u zagrebačkoj školi

"Noge su mi se odsjekle": Dječak đacima poslao fotografiju pištolja i metaka

Zagrebačka policija reagovala je na obavještenje škole da je dječak osmog razreda u jednoj školi slao ostalim đacima slike pištolja i metaka.

"Noge su mi se odsjekle": Dječak đacima poslao fotografiju pištolja i metaka Foto: Unsplash
Portal AnalitikaIzvor

Kako piše Dnevnik.hr, dječak je nakon svađe s jednim prijateljem otišao kući i fotografisao pištolj i metke i poslao fotografiju svima u grupu na WhatsApp.

Školske službe su brzo reagovale i pozvale policiju koja je razgovarala s dječakom.

“Policija je došla i razgovarala s nekim učenicima. Pozvali su nas roditelje da dođemo po decu. Još se tresem od straha. Noge su mi se odsjekle”, kazala je majka učenika koja je došla po svoje dijete u školu, prenosi N1 Zagreb.

Direktorka škole je navela da su imali situaciju zbog koje su po protokolu morali da kontaktiraju policiju.

„Možemo samo reći da djeca, nastavnici ni ostali zaposleni u našoj školi nijesu bili ni u jednom trenutku ugroženi. O detaljima ne možemo da govorimo, ali još jednom naglašavamo da nije bilo nikakve opasnosti, jer se držimo svih bezbjednosnih protokola”, rekla je direktorka te škole.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.