Politika

"Ne može postojati stabilna vlada bez koalicije Zajedno”

Janović: Mi smo kičma građanske Crne Gore koju nijesu slomili

Mi smo kičma građanske Crne Gore, koju nijesu slomili, poručio je Nikola Janović, član Predsjedništva DPS-a i kandidat za poslanika liste “Zajedno! Za budućnost koja ti pripada” sa sinoć održane konvencije u Podgorici.

Janović: Mi smo kičma građanske Crne Gore koju nijesu slomili Foto: DPS
Portal AnalitikaIzvor

"I bez obzira na svakodnevne nastraje, istrajavamo i kao koalicija i kako društvo. I uvijek će nas biti dovoljno da odbranimo sve ono što nije manje vrijedno od onoga što su branile i na leđima nosile ranije naše generacije”, dodao je on.

Osvrnuo se i na političke oponente.

“Posljednjih dana naš glas se čuje sve jače i jače, a svakodnevica u kojoj živimo govori kako sa pravom kritikujemo sve ono što urušava naše društvo, sve ono zbog čega naša država nazaduje u svakom segmentu. Sve što su naši politički konkurenti govorili, protiv čega su se navodno borili, sve rade 10 puta gore i bezočno. Govore kako nema revanšizma, a ne obračunavaju se samo sa svima živima, obračunavaju se i sa Ljubom Čupićem. Govore kako nema više nepotizma, a nema člana porodice kojeg nijesu zaposlili. Govore o transparentnosti, a nema informacije koju nijesu sakrili. Govore o vladavinu prava, a nema zakona koji nijesu prekršili. Govore o borbi protiv zloupotrebe državnih resursa, a nema službenog auta kojeg nijesu zaposjeli, nema ručka i večere koje nijesu platitli državnim novcem. Nema, kako kažu, dječačkog sna kojeg nijesu ispunili samim sebi protekle tri godine. Govore o tome kako nam treba više kulture u javnom diskursu, a nema bljuvotina koje jedni o drugima nijesu rekli posljednih dana i posljednjih mjeseci. Puna su im usta pomirenja, a nikada ranije Crna Gora nije bila tako zavađena i bila tako podijeljena kao danas. To su oni, to je njihovog program”, kazao je Janović.

On je rekao da u protekle tri godine svakim danom se sve više dokazalo da ne postoji stabilna Crna Gora i da ne može postojati stabilna vlada bez koalicije “Zajedno!”.

“To je politička činjenica i zato vas sve pozivam da u nedjelju zaokružimo broj 10, jer Crna Gora mora da nastavi da pobjeđuje”, poručio je Nikola Janović.

Portal Analitika

Komentari (5)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Nik_neregistrovani
09.06.2023. 21:10

E viva, e viva, e viva Montenegro! 🇲🇪

2
0
E Emina_J
09.06.2023. 17:49

" Janović: Mi smo kičma građanske Crne Gore koju nijesu slomili " ...Tacno , ali Građanska Crna Gora se nasla na spram ulozenih 5 mil iz Drzavne kase ili ti buďzetske rezerve plus za one koje ne znamo ...!!!

3
2
L Lotta_Continua_neregistrovani
09.06.2023. 17:34

Čudi me da NIKO u MNE ne objavljuje ankete, čak i na dnevnoj osnovi, a SVI ih prave za svoje potrebe. Kampanja je bila dosadna i extrem predvidljiva. Dali smo se iscrpili predsjedničkim izborima,? I zašto ih nijesu spojili...ako ništa drugo, zbog ekonomije

4
1
H HGI_neregistrovani
09.06.2023. 17:16

U nedjelju biće slavlje! Narod je progledao! Mnogi ne vole Milu, ali ovo su izbori koji će poslati ovu vlast u vječna lovišta!

14
1
M Max12_neregistrovani
09.06.2023. 17:08

Tako je!!!

20
1